aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛMέσα και ο Πιέρος, όλα καλά στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής (pics)

Mέσα και ο Πιέρος, όλα καλά στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής (pics)

Με όλους τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον αυριανό αγώνα με την Ελλάδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν για μια περίπου ώρα στο Στάδιο που θα αγωνιστούν αύριο, με τη διάθεση όλων να βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα, όμως υπάρχει και επίγνωση των δυσκολιών αφού ασφαλώς η Ελλάδα είναι το φαβορί για τη νίκη.

Οι διεθνείς μας στην αυριανή προσπάθεια τους, θα έχουν στο πλευρό τους 600 περίπου φιλάθλους οι οποίοι προμηθεύτηκαν εισιτήριο στην κερκίδα που αντιστοιχεί στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή:

Γιωργαλλίδης, Παναγή, Κίσσας, Δημητρίου, Στυλιανού, Μερκής, Τζούνιορ, Λαίφης, Αντωνιάδης, Χαραλάμπους, Αλεξάνδρου, Νικολάου, Κάστανος, Αρτυματάς, Κυριάκου, Λαμπάν, Χριστοφή, Αβραάμ, Εφραίμ, Χαραλαμπίδης, Μακρής, Μυτίδης και Σωτηρίου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ