aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜερκής: «Τι να πω, είναι κρίμα. Πολλοί γύρω από την ομάδα…»

Μερκής: «Τι να πω, είναι κρίμα. Πολλοί γύρω από την ομάδα…»

«Δώσαμε λίγα, πήραμε λίγα», δήλωσε μετά την εφιαλτική ήττα με 3-4 από την Ντουντελάνζ στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Μερκής. Ο διεθνής στόπερ μιλώντας στην Cytavision τόνισε πως επιβάλλεται να διορθώσουν τα λάθη τους και να διαχειριστούν το κακό αποτέλεσμα.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, κάναμε πολλά λάθη. Πετάξαμε το πρώτο 45λεπτο στα σκουπίδια. Όλοι σαν ομάδα γενικά κάναμε λάθη και η ψυχολογία μας κατέρρευσε. Δείξαμε χαρακτήρα και το γυρίσαμε αλλά μας αιφνιδίασε η Ντουντελάνζ. Είναι πολύ δυνατή ομάδα στις αντεπιθέσεις. Είναι κακό αποτέλεσμα και πρέπει να το διαχειριστούμε. Όπως διαχειριστήκαμε και άλλες δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν. Τι να πω είναι κρίμα. Αλλά στο ποδόσφαιρο ό,τι δίνεις παίρνεις. Δώσαμε λίγα κι έτσι πήραμε λίγα. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Δεν πρέπει να υποτιμούμε κανένα αντίπαλο ειδικά στους ομίλους. Πολλοί γύρω από την ομάδα και ο κόσμος θεωρούσαν εύκολο το παιχνίδι, αλλά στο γήπεδο φαίνονται όλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ