aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜερκής στον Active: «Μαζεύτηκαν πολλοί μάγκες στον ΑΠΟΕΛ, βλέπω να κόβεται η μαγκιά»

Μερκής στον Active: «Μαζεύτηκαν πολλοί μάγκες στον ΑΠΟΕΛ, βλέπω να κόβεται η μαγκιά»

Πεπεισμένος ότι ο ΑΠΟΕΛ θα επανέλθει σε πρωταγωνιστικό ρόλο δήλωσε ο Γιώργος Μερκής. Μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ο παλαίμαχος (πλέον) αμυντικός αναφέρθηκε στις επιλογές παικτών των προηγουμένων χρόνων που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα, χαρακτήρισε «μάγκες» τους παίκτες που παίρνουν ψηλά συμβόλαια χωρίς να προσφέρουν και εκτίμησε στον ΑΠΟΕΛ φέτος θα κοπεί η… μαγκιά, αφού γίνονται πιο προσεκτικές κινήσεις.

Αναλυτικά η σχετική τοποθέτηση

Αισθάνθηκες ποτέ ότι έχεις να ζηλέψεις τίποτα απ’ όλους αυτούς τους ακριβοπληρωμένους που έρχονται στην Κύπρο, τα παίρνουν χοντρά και φεύγουν προσφέροντας τα μισά απ΄ ότι ο Μερκής; «Εντάξει, δυστυχώς για εμάς τους Κύπριους και μιλάω για όλους όχι μόνο για εμένα, μας έβαζε σε δεύτερη μοίρα το γεγονός ότι είμαστε Κύπριοι. Δεν ζήλευα κάτι και δεν ζηλεύω ποτέ. Κι όταν ένας παίκτης έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής πάντα έλεγα μαγκιά του. Αν κάποιος παίκτης ήταν καλύτερος από μένα και έπαιζε πάλι μαγκιά του. Εγώ έλεγα πάντα “αν μπορείς κάνε το κι εσύ”, όταν μου έλεγαν ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής παίρνει τόσα και εγώ τόσα. Μαγκιά τους και τους βγάζω τα καπέλο. Σίγουρα, θα μπορούσαν να έπαιρνα περισσότερα λεφτά αν σκεφτούμε ότι κάποιοι παίκτες έρχονται στην Κύπρο και δεν προσφέρουν, αλλά είμαι ευχαριστημένος γιατί αυτά που ζητούσα τα έπαιρνα».

Σαν πολλοί μάγκες μαζεύτηκαν στον Αρχάγγελο τα τελευταία 1-2 χρόνια, έτσι όπως το λες; «Γέμισε μαγκιά, αλλά όπως βλέπω τα πράγματα άρχισε να κόβεται η μαγκιά και μετά το περσινό κάζο βλέπω τη διοίκηση και όλους εκεί να έχουν πάρει ζεστά και πολύ πιο σοβαρά το θέμα. Είμαι σίγουρος ότι ο ΑΠΟΕΛ θα επανέλθει. Δεν είναι με την μαγκιά, πρέπει να είσαι προσεκτικός δύο και τρεις φορές, να ψάχνεις καλύτερα τις καταστάσεις. Είμαστε κυπριακές ομάδες, δεν έχουμε τόσα έσοδα και όταν φέρνεις ακριβούς παίκτες ναι μεν τους θέλει ο κόσμος αλλά το θέμα είναι να μπορείς να τους πληρώνουν και να μην βάζουν τις ομάδες σε δύσκολη θέση και σε δύσκολες καταστάσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ