aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜερκής: «Κάποιος που δεν είδε το ματς, θα πει ότι...»

Μερκής: «Κάποιος που δεν είδε το ματς, θα πει ότι…»

Ο Γιώργος Μερκής είχε και πάλι τη λύση στο σκοράρισμα, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ του ΑΠΟΕΛ στη νίκη με 3-0 επί της Νέας Σαλαμίνας.

Μιλώντας στην κάμερα της Cytavision είπε: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Ένας που δεν είδε τον αγώνα και δει το σκορ θα πει πως ήταν εύκολο. Δεν ήταν έτσι τα πράγματα δυσκολευτήκαμε να βρούμε διαδρόμους, ήταν κλειστό παιχνίδι. Ήταν σφικτή η Νέα Σαλαμίνα, καταφέραμε να φτιάξουμε προϋποθέσεις, το δεύτερο μέρος ήρθε το γκολ από στατική φάση. Ήταν αυτό που χρειαζόμασταν. Η Σαλαμίνα ανοίχτηκε και τότε παίχτηκε το ποδόσφαιρο που έπρεπε να παιχτεί. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Δεν πρέπει να υπάρχει υποτίμηση για καμία ομάδα. Είδαμε και αυτή την εβδομάδα τα αποτελέσματα. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη και βλέπουμε τη συνέχεια. Για τον ΑΠΟΕΛ πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια και σε Κύπρο και Ευρώπη κάθε χρόνο. Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο και θα τα καταφέρουμε στη δύσκολη συνέχεια. Θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ