aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜερκής: «Για να το λέει ο Πετρίδης, κάτι θα ξέρει»

Μερκής: «Για να το λέει ο Πετρίδης, κάτι θα ξέρει»

Ο Γιώργος Μερκής μίλησε στην κάμερα της Primetel μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Ομόνοια με 2-1 στο ΓΣΠ. Ο Κύπριος αμυντικός τόνισε ότι ασχέτως αν το πρωτάθλημα κρίθηκε ο ΑΠΟΕΛ είναι αναγκασμένος να κερδίζει όλους τους βαθμούς.

Επίσης, κλήθηκε να σχολιάσεις τις δηλώσεις του Πρόδρομου Πετρίδη αναφορικά με το μέλλον του αφήνοντας να νοηθεί ότι θα παραμείνει στους γαλαζοκίτρινους και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά: 

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Μπορεί να κρίθηκε το πρωτάθλημα αλλά όσο υπάρχουν αγώνες ο ΑΠΟΕΛ είναι καταδικασμένος να κερδίσει τους τρεις βαθμούς. Έπρεπε να κερδίσουμε για να πάμε στον εξώστη να πανυγηρίσουμε χαρούμενοι με τους οπαδούς μας».

Για το κίνητρο: «Σίγουρα είναι κίνητρο όταν κερδίζεις τον αιώνιο. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και κερδίζοντας την τόσες φορές δείχνει ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι σε άλλο επίπεδο».

Για τον εξώστη: «Ανυπομονούμε να πάμε στον εξώστη, είναι η ώρα που περιμένει ο κάθε ποδοσφαιριστής».

Για το αν θα μείνει στον ΑΠΟΕΛ: «Για να το λέει ο πρόεδρος κάτι καλύτερο θα ξέρει από εμάς. Σίγουρα θέλω να μείνω, μου έδειξαν σεβασμό και προσπαθώ να τους ανταμείψω. Έχουμε ανάπτυξη σπουδαία σχέση ΑΠΟΕΛ και Γιώργος Μερκής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ