aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Mεγαλύτερα μεγέθη από εκείνα που παρουσιάζονται, τρύπες που δύσκολα θα καλυφθούν»

«Mεγαλύτερα μεγέθη από εκείνα που παρουσιάζονται, τρύπες που δύσκολα θα καλυφθούν»

Μήνυμα ενότητας ώστε ο ΑΠΟΕΛ να ξεπεράσει τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται έστειλε ο Φοίβος Ερωτοκρίτου. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο πρώην πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων τόνισε ότι δεν είναι ώρα για κριτική στη διοίκηση, σημειώνοντας πως η παρούσα διοίκηση ίσως να αξίζει την κριτική που δέχεται αλλά δεν είναι της ώρας.

Μιλώντας για τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας ανέφερε ότι τα μεγέθη είναι μεγαλύτερα από εκείνα που παρουσιάζονται και αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για νέους ενδιαφερόμενους.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις

«Φαίνεται ότι τα μεγέθη είναι μεγαλύτερα από εκείνα που παρουσιάζονται. Φαίνεται ότι υπάρχουν τρύπες οι οποίες δύσκολα θα καλυφθούν εάν δεν τα καταφέρει η ομάδα να μπει σε ευρωπαϊκούς ομίλους μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου».

Αν το οικονομικό μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά για νέους ενδιαφερόμενους: «Πιστεύω πως ναι αλλά δεν νομίζω ότι ο ΑΠΟΕΛ θα χαθεί, για όνομα του Θεού. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί μια λύση».

Το μήνυμά του στον κόσμο: «Ο κόσμος να έχει πίστη στον ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε τι DNA έχει και πιστεύω με στήριξη και καλοπροαίρετη κριτική ότι θα ξεπεραστεί αυτός ο κίνδυνος».

Διαβάστε επίσης: Ερωτοκρίτου: «Να σταματήσει η πολεμική στη διοίκηση. Αργά για αλλαγή, θα κριθεί στη Γ.Σ.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ