aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜεγάλος «συμπαίκτης» του ΑΠΟΕΛ η Parimatch! (pics)

Μεγάλος «συμπαίκτης» του ΑΠΟΕΛ η Parimatch! (pics)

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ παρέθεσε συνέντευξη Τύπου με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας της με την Pari-Match. Η επίσημη παρουσίαση της χορηγού εταιρείας πραγματοποιήθηκε στο «Αρχάγγελος». Οι δύο πλευρές επέκτειναν τη συνεργασία τους και το λογότυπο της Pari-Match θα βρίσκεται στη φανέλα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους, σε σχέση με πέρσι, ενώ το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» θα φέρει μπροστά το όνομά της για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Από τις €540.000 στα €3.200.000 το κόστος του «Αρχάγγελος»

Αρχικά τον λόγο πήραην η Κατερίνα Μπελορούσκαγια, Head of Investor Relation department και ο Στέλιος Ελευθερίου, General Manager Parimatch Cyprus, οι οποίοι τόνισαν την ικανοποίηση της Εταιρείας για την επέκταση της συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Καθησυχαστικός και σίγουρος ο Πρόδρομος για τα οικονομικά

Ακολούθως μίλησε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίτης: «Είναι ιδιαίτερη στιγμή για μένα γιατί υλοποιείται ένα από τα όνειρα μου στον ΑΠΟΕΛ, το προπονητικό κέντρο. Έβαλα στόχους από την προηγούμενη μου θητεία και έστω και αργά στην δεύτερη μου θητεία υλοποιούνται. Δεν είναι νέα συμφωνία με την Parimatch αλλά μια συμφωνία μεταξύ φίλων. Δεν διατηρείται αλλά παγιώνεται. Είμαστε πλέον δύο εταίροι που έχουν κοινό στόχο την επιτυχία. Αναπτύσσεται η συνεργασία. Η Parimatch πέρα από κύριος χορηγός ταυτίζεται και με το προπονητικό μας κέντρο το οποίο ονομάζεται “Parimatch Αρχάγγελος”», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα της όμορφης Κατερίνας στους ΑΠΟΕΛίστες

Και συνέχισε: «Είναι από τις λίγες ξένες εταιρείες που έχουν αδειοδοτηθεί και καλούμε τους δικούς μας φιλάθλους να την προτιμήσουν. Έχουμε βρει ένα άριστο συνεργάτη. Μας συνδέουν πολύ περισσότερα από το όνομα του προπονητικού κέντρου.Είναι από τις λίγες ξένες στοιχηματικές εταιρείες που έχουν αδειοδοτηθεί και καλούμε τους δικούς μας φιλάθλους να την προτιμήσουν. Έχουμε βρει ένα άριστο συνεργάτη. Μας συνδέουν πολύ περισσότερα από το όνομα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος αποκάλυψε ότι το ύψος της χορηγίας αυξάνεται περίπου γύρω στο μισό εκατομμύριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ