aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μεγάλη νίκη

Στη νίκη επί του Ναυτικού Ομίλου Πάφου αναφέρεται η διοίκηση του Σωματείου του ΑΠΟΕΛ με ανάρτησή της στην επίσημή της ιστοσελίδα.

Αναλυτικά:

“Η εξαιρετική -μέχρι τώρα- πορεία του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης συνεχίζεται. Η ομάδα μας κέρδισε και τον περσινό πρωταθλητή Ναυτικό Όμιλο Πάφου με 10-8 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και σημείωσε την 3η νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Τέσσερα τέρματα πέτυχε ο Νικολάου, τρία ο Προδρόμου, δυο ο Μήλας και ένα ο Μπαγλαντζής. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην 2η θέση και με παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Μέσα Γειτονιά.

Στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στην πισίνα και προηγήθηκε με 5-1. Ο αντίπαλος επέστρεψε στη διεκδίκηση του αγώνα και πέρασε μπροστά στο σκορ με 6-5. Ο τερματοφύλακας μας Ανέστης Βασιλείου αποσόβησε πέναλτι της Πάφου και έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση που ακολούθησε. Ο ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε σε 6-6 και στο τέλος πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη με 10-8.

ΤΑ ΟΧΤΑΛΕΠΤΑ: 4-1, 5-1, 6-6, 10-8

Ανδρέας Κυθρεώτης: Βασιλείου (Τ), Θεοφανίδης, Ιωσήφ, Φανής, Αλκιβιάδης, Μήλας, Κτωρίδης, Σιακάς, Μπαγλατζής, Νικολάου, Στεργιούλης, Προδρόμου

Στην ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ μίλησαν ο προπονητής της ομάδας Ανδρέας Κυθραιώτης και ο υδατοσφαιριστής/προπονητής Μίνι Παίδων Νίκος Μπαγλατζής.

Ανδρέας Κυθρεώτης
«Απ’ την αρχή είχαμε πει ότι φτιάχνουμε ομάδα για να μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα την επόμενη διετία, αλλά θα προσπαθούσαμε να το παλέψουμε από τη φετινή χρονιά. Ο φετινός στόχος περνάει από κάθε επόμενο παιχνίδι. Χθες, αντιμετωπίσαμε και κερδίσαμε την περσινή πρωταθλήτρια, η οποία προερχόταν από ήττα την προηγούμενη αγωνιστική. Σίγουρα, κανένα αποτέλεσμα δεν μπορούσε να ξεγράψει οποιαδήποτε ομάδα όμως, ευτυχώς τα παιδιά ανταποκρίθηκαν άριστα και πήραν τη μεγάλη νίκη. Δουλέψαμε πάρα πολύ και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, ενώ διαχειριστήκαμε πολύ καλά την πίεση όταν ο αντίπαλος γύρισε τον αγώνα από 5-1 σε 6-5. Δείξαμε κράση μεγάλης ομάδας και θέλουμε να το διατηρήσουμε μέχρι τέλους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια  στα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλλουν, τις ώρες που ξοδεύουν από τον ελεύθερο τους χρόνο με μοναδική ανταμοιβή τη διάκριση στο πρωτάθλημα. Από σήμερα βλέπουμε τον επόμενο αγώνα  με τον Ν.Ο Λάρνακας».

Νίκος Μπαγλατζής
«Ήρθα στον ΑΠΟΕΛ με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα. Είμαι ευχαριστημένος από τις συνθήκες που συνάντησα. Η ομάδα έχει οργάνωση, επίπεδο και ο χαρακτήρας όλων των συμπαιχτών μου είναι άψογη. Με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και με έκαναν να νιώσω οικειότητα και να νομίζω ότι γνωριζόμαστε χρόνια. Ευχαριστώ θερμά τον προπονητή μου Ανδρέα Κυθραιώτη και τον υπεύθυνο υδατοσφαίρισης ΑΠΟΕΛ Γιώργο Ζαννέτο, οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν και αποτελούν την ραχοκοκαλιά του τμήματος.  Είναι αξιοθαύμαστο ότι αυτή η ομάδα σε δυόμισι χρόνια ζωής, χωρίς να υπάρχει η ευκολία των μεταγραφών όπως στην Ελλάδα, να είναι σε τόσο καλό επίπεδο. Έχω την εντύπωση ότι επάξια θα μπορούσε να αγωνιστεί στην Α2 του ελληνικού πρωταθλήματος. Το πιο σημαντικό είναι το πλάνο που υπάρχει στο τμήμα. Παρά το γεγονός ότι η Ανδρική ομάδα διεκδικεί το πρωτάθλημα, δίνει   ιδιαίτερη βαρύτητα στο μέλλον και στοχεύει να αναδείξει δικούς της πολίστες, οι οποίοι θα μπορέσουν να ενισχύσουν την πρώτη ομάδα. Αυτό το λέω με μεγάλη υπευθυνότητα λόγω της ενασχόλησης μου ως προπονητής στην κατηγορία Μίνι Παίδων».”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ