aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜεχίας για Ενσούε: «Στην αρχή μου είπαν ότι δεν έπρεπε να μας βλέπουν μαζί...»

Μεχίας για Ενσούε: «Στην αρχή μου είπαν ότι δεν έπρεπε να μας βλέπουν μαζί…»

Είναι γεγονός πως μεγάλη μερίδα των φιλάθλων… σοκάρετε όταν βλέπει ποδοσφαιριστές διαφορετικών  να ομάδων να κάνουν παρέα εκτός γηπέδων. Ωστόσο οι Εμίλιο Ενσούε και Τόμας Μεχίας διατηρούν στενή φιλία πριν καν έρθουν στην Κύπρο, και ενόψει του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια μίλησα στην «Marca» (πατήστε εδώ για περισσότερα).

Διαβάστε τι είπαν σχετικά με τη φιλία τους και τις αντιδράσεις του κόσμου.

Αρχικά ο ακραίος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ανέφερε: «Τον θεωρώ σαν αδερφό μου, σαν ένα μέλος της οικογένειας μου, ποτέ δεν χάσαμε επαφή και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω τόσο κοντά μου, μένουμε δύο λεπτά μακριά ο ένας από τον άλλο. Το κακό είναι ότι δεν μπορούν να μας βλέπουν συχνά μαζί, είναι λίγο παράξενο και στην πορεία τα ΜΜΕ άρχισαν να μαθαίνουν την ιστορία μας».

Στη συνέχεια ο κίπερ των πρασίνων πρόσθεσε στα πιο πάνω: «Είναι αλήθεια πολύ περίεργο γι’ αυτούς να μας βλέπουν μαζί στον δρόμο, στην αρχή μου είπαν ότι δεν έπρεπε να μας βλέπουν μαζί αλλά τώρα δεν είναι τόσο απαγορευμένο. Εκπλήσσονται αλλά τίποτα περισσότερο. Στο γήπεδο όμως είναι το κάτι άλλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ