aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Με τρεις ομάδες της A1 το «Ζιβανάρειο»

Έντονο χρώμα από Α1 θα έχει το «Ζιβανάρειο» Τουρνουά Μπάσκετ το οποίο διεξάγεται από το 2004 στη μνήμη του πρώην προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Μιχαλάκη Ζιβανάρη και φέτος λαμβάνει χώρα 22-24 Σεπτεμβρίου στο κλειστό «Ελευθερία». Στην πρόσκληση του ΑΠΟΕΛ ανταποκρίθηκαν θετικά τρεις ομάδες της Greek Basket League και συγκεκριμένα η ΑΕΚ Αθηνών, το Ρέθυμνο Kings of Crete και ο Α.Ο. Κολοσσός. Οι κιτρινόμαυροι ήταν τρίτοι πέρσι στο ελληνικό πρωτάθλημα, η ομάδα της Κρήτης έβδομη και οι Ροδίτες όγδοοι.

Λόγω και του επιπέδου των διαγωνιζόμενων ομάδων το «Ζιβανάρειο» αναμένεται να αποτελέσει γιορτή για την κυπριακή καλαθόσφαιρα, ενώ ο ΑΠΟΕΛ του Τόνι Κωνσταντινίδη θα έχει την ευκαιρία να αναμετρηθεί με τρεις σπουδαίες ομάδες από την Ελλάδα. Μέσα από αυτή τη διοργάνωση οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των ομάδων τους, λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Η φετινή διοργάνωση αποτελεί ορόσημο, αφού η παρουσία τριών ομάδων της Α1 αναβαθμίζει το τουρνουά και το καθιστά ακόμα πιο ελκυστικό για τους φίλους της καλαθόσφαιρας. Το επίπεδο της διοργάνωσης θα είναι πιο ψηλό από ποτέ και αναμένονται ιδιαίτερα ενδιαφέροντες αγώνες. Οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση θα αγωνιστούν μεταξύ τους από μια φορά σε τρεις αγωνιστικές μέρες (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) και ο νικητής θα προκύψει μέσα από τη συνολική βαθμολογία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ