aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΜε τον μισό του προϋπολογισμό και ο ΑΠΟΕΛ τον έβαλε στα «σχοινιά»

Με τον μισό του προϋπολογισμό και ο ΑΠΟΕΛ τον έβαλε στα «σχοινιά»

Ο Κεραυνός δέχθηκε το μπρέικ στην έδρα του από τον ΑΠΟΕΛ (90-81, 2-1) και βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τον αποκλεισμό του από τους φετινούς τελικούς του πρωταθλήματος εκεί που περιμένει η ΑΕΚ.

Στο στρατόπεδο των ερυθροκίτρινων υπάρχει πίστη πως θα ανατρέπουν τα δεδομένα και η ομάδα θα καταφέρει να κάνει το μπρέικ στο Λευκόθεο (09/04), αλλά από την άλλη, τα «έχουν» και με την ατυχία τους, καθώς ο μισός προϋπολογισμός της ομάδας είναι ανήμπορος να βοηθήσει.

Και εξηγούμαστε, Κινγκ, Αμπουκάρ και Τσάνελς είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι καλαθοσφαιριστές του Κεραυνού (κοστίζουν περίπου το μισό budget), βρίσκονται εδώ και καιρό στα «πιτς» και δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Ο Κινγκ αντιμετωπίζει πρόβλημα στην πλάτη και όπως όλα δείχνουν θα είναι εκτός. Ο Αμπουκάρ ταλαιπωρήθηκε αρκετά φέτος, επανήλθε στο ματς με την ΕΘΑ αλλά τελικά οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει. Το τελευταίο «θύμα» ήταν ο Τσάνελς, ο οποίος τραυματίστηκε σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις του Κεραυνού προτού αρχίσει η σειρά με τον ΑΠΟΕΛ και δύσκολα θα αγωνιστεί κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν.

Με αυτά τα δεδομένα, οι Στροβολιώτες παλεύουν για να κλείσουν θέση στους τελικούς με τον μισό τους προϋπολογισμό «νοκ άουτ», τους τρείς πιο ακριβοπληρωμένους του καλαθοσφαιριστές να βρίσκονται «παραγκωνισμένοι» στον πάγκο.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Αμπουκάρ ίσως καταφέρει να αγωνιστεί στον αγώνα της Τρίτης, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι με το μέρος του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ