aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΜε τον κόσμο για την υπέρβαση

Με τον κόσμο για την υπέρβαση

Το σημαντικότερο παιχνίδι στον 10ο όμιλο του Fiba Europe Cup θα δώσει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην BK Pardubice στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

H επίσημη ενημέρωση:

“Το σημαντικότερο παιχνίδι στον 10ο όμιλο του Fiba Europe Cup θα δώσει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην BK Pardubice στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» στις 19:00.

Ο σημερινός αγώνας απέκτησε χαρακτήρα τελικού για τον ΑΠΟΕΛ, αφού μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από την Tsmoki Minsk και τη νίκη της Pardubice σε βάρος της Siauliai, η ομάδα μας βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου.

Οι καλαθοσφαιριστές του Δημήτρη Κουστένη αισιοδοξούν ότι με τη στήριξη του κόσμου του ΑΠΟΕΛ θα μπορέσουν να κάμψουν την αντίσταση των Τσέχων και ταυτόχρονα να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης.

Επί ευκαιρίας, η ομάδα μας καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο «Ελευθερία» και να σπρώξει τους καλαθοσφαιριστές μας σε μια σημαντική ευρωπαϊκή επιτυχία. Όσοι παρευρεθούν οφείλουν να συμπεριφερθούν κόσμια, αφού οι ποινές της FIBA σε ενδεχόμενο επεισοδίων είναι εξοντωτικές.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Γρηγόρης Παντούρης.

Προπώληση

Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί μέχρι τις 14:00 στο Orange Shop, ενώ στις 18:00 θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο. Γενική είσοδος στα 5 ευρώ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ