aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜε τον Εφραίμ στην 11άδα είναι αλλιώς!

Με τον Εφραίμ στην 11άδα είναι αλλιώς!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Έλειψε από τον ΑΠΟΕΛ την περσινή περίοδο. Οι συχνοί τραυματισμού του δεν του επέτρεψαν να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και των αγωνιστικών υποχρεώσεων που είχαν οι γαλαζοκίτρινοι αφού έμεινε σχεδόν όλη την περίοδο εκτός δράσης με εξαίρεση μερικών παιχνιδιών που αγωνίστηκε.

Τόσο στο διάστημα των διακοπών όσο και στην προετοιμασία ο Γιώργος Εφραίμ δούλεψε περισσότερο απ’ όλους ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι απόλυτα έτοιμος με τη νέα περίοδο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ευρωπαίος και ωραίος με καθυστέρηση μίας βδομάδας

Παρόλο που έμεινε στον πάγκο κόντρα στην Σούντουβα εκτός έδρας στην ήττα του ΑΠΟΕΛ με 3-1 ο Κύπριος διεθνής επιθετικός αγωνίστηκε στο αρχικό σχήμα στον επαναληπτικό με τους Λιθουανούς ενώ έπαιξε και πάλι βασικό και κόντρα στην Φλόρα Τσλίν.

Ο χαρισματικός ακραίος του ΑΠΟΕΛ είχε πάρα πολύ καλή απόδοση,  ουσιαστική, χωρίς περιττές ενέργειες και έδωσε άλλη μια ασίστ στο γκολ του Ταβάρες φτάνοντας ήδη τις 2 σε ισάριθμους αγώνες. Έτρεξε ασταμάτητα, βοήθησε και ανασταλτικά πέραν από τις οργανωτικές εμπνεύσεις που είχε στο διάστημα των 76 λεπτών που αγωνίστηκε.

Διαβάστε επίσης: Πρώτο θέμα στην Ελλάδα η κίνηση των ΑΠΟΕΛιστών! (pics)

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη τον καλό Γιώργο Εφραίμ, τον υγιή μεσοεπιθετικό αφού οι εμπνεύσεις του, η εμπειρία του και όχι μόνο ώστε να μπορέσουν οι γαλαζοκίτρινοι να φτάσουν μέχρι τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγ,.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ