aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜε τον Μπερτόλιο θα είναι αλλιώς

Με τον Μπερτόλιο θα είναι αλλιώς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Στον αγώνα με τον Ερμή ο Μπερτόλιο μπήκε φουριόζος. Από δύο ενέργειές του προήλθαν τα δύο γκολ του ΑΠΟΕΛ και το τελικό 3-0 με τους φτεροπόδαρους. Στον αγώνα με τη Σαλαμίνα το Σάββατο, θεωρείται παραπάνω από βέβαιο πως ο Αργεντινός μέσος θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Κρίνοντας από τη 15λεπτη συμμετοχή του, στον πρώτο του αγώνα με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, αλλά πιο πολύ από τον πρότερό του βίο, ο 26χρονος άσος αναμένεται να προσθέσει στο παιγνίδι του ΑΠΟΕΛ στοιχεία που μέχρι τώρα έλειπαν από την ομάδα του Κρίστιανσεν.

Πρώτο και πιο σημαντικό την κάθετη πάσα, αλλά και με την ντρίμπλα του να ξεκλειδώσει τις πολυπρόσωπες άμυνες. Μετά να προσθέσει ταχύτητα και φαντασία στο παιγνίδι των πρωταθλητών, αλλά και να αξιοποιήσει τους επιθετικούς (τον Σωτηρίου ή τον Ντε Καμάργκο, αλλά και τους εξτρέμ).

Από την παρουσία και την απόδοση του Μπερτόλιο εξαρτώνται πάρα πολλά για την εικόνα που θα βγάλει ο ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο, όχι μόνο στο παιγνίδι με τη Σαλαμίνα, αλλά πολύ περισσότερο στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Πολλοί περιμένουν πως στο αρχικό σχήμα θα βρεθεί και ο Ντε Καμάργκο, στον αγώνα με τη Σαλαμίνα, το σημαντικό στην περίπτωση ωστόσο είναι να μπορέσει ο Μπερτόλιο να «καταθέσει» τα στοιχεία και τα δείγματα εκείνα που θα ανεβάσουν ολόκληρη την ομάδα.

Παρόντος του Μπερτόλιο ο παίκτης που αναμένεται να μείνει εκτός ενδεκάδας θα είναι ο Ορλάντι, εκτός κι αν ο Κρίστιανσεν επιλέξει να αγωνιστεί με έναν αμυντικό μέσο (τον Μοράις) και να μείνει έξω ο Βινίσιους.

Όποιο σχήμα και να επιλέξει ο Κρίστιανσεν, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η πρώτη «γεμάτη» εμφάνιση του τελευταίου μετεγγραφικού αποκτήματος του ΑΠΟΕΛ. Απέναντι σε μιαν απαιτητική ομάδα όπως είναι η Σαλαμίνα, αλλά και ενόψει των επόμενων και άκρως απαιτητικών ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των πρωταθλητών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ