aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜε το… ακουστικό στο χέρι για τον Μακρή

Με το… ακουστικό στο χέρι για τον Μακρή

TOY ΓΙΩΡΓΟY ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στο ακουστικό είναι στην Πάφος FC, περιμένοντας την απάντηση του Ανδρέα Μακρή. Ο Κύπριος διεθνής το ψάχνει και αν δεν βρει κάτι στο εξωτερικό, κυρίως από την Ελλάδα, πιθανόν να είναι θετικός και να συνεχίσει έτσι την καριέρα του στην Παφιακή ομάδα. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές για να γίνει βασικός και να παίξει μπάλα, όμως θα εξαρτηθεί και από το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Προς το παρόν, όλα είναι ανοικτά στο θέμα του προγραμματισμού. Κάποιοι ποδοσφαιριστές της Πάφος FC έχουν συμφωνήσει και μένει να ανακοινωθούν, ενώ με άλλους είναι σε επαφές η διοίκηση. Οι αποφάσεις λαμβάνονται στη Λετονία και ο στόχος είναι η νέα ομάδα να φθάσει σε πιο ψηλές επιδόσεις στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Στίβεν Πρέσλι, με τον τεχνικό διευθυντή Λαρς Χάλεγκριν, έχουν κάνει τις επιλογές τους και μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, αναμένεται πως θα είναι συμπληρωμένο το ρόστερ για να γίνει όσο γίνεται πιο σωστή δουλειά.

Βέβαια έχουν γίνει γνωστά και τα ονόματα των ξένων ποδοσφαιριστών που θα δοκιμαστούν. Πρόκειται για εφτά με οκτώ στους οποίους έχουν σταλεί προσκλήσεις για μετάβασή τους στη Λετονία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η τεχνική ηγεσία έχει αναλάβει βαρύ φορτίο, καθώς η νέα σεζόν θα είναι διαφορετική από αυτήν που πέρασε. Ο αριθμός των ομάδων έχει μειωθεί στις 12, συνεπώς χρειάζεται περισσότερη οργάνωση και καλύτερες επιλογές για να έχει μια καλή πορεία, μακριά από περιπέτειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ