aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛMε τις ευλογίες Ενσούε ο κολλητός του στην Ομόνοια

Mε τις ευλογίες Ενσούε ο κολλητός του στην Ομόνοια

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Τόμας Μεχίας από την Ομόνοια έκλεισε ένα από τα ανοικτά κεφάλαια στον προγραμματισμό των πρασίνων, την ίδια ώρα όμως χαροποίησε και έναν ποδοσφαιριστή του αιωνίου αντιπάλου. Τον Εμίλιο Ενσούε.

Μεχίας και Ενσούε όχι μόνο ήταν συμπαίκτες στην Μίντλεσπρο αλλά ήταν «κολλητοί» φίλοι. Αυτό είχε αναφέρει ο μπακ του ΑΠΟΕΛ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα gazettelive.co.uk τον Νοέμβριο του 2017, μιλώντας για πρώτη φορά μετά την μετακίνηση του από τους «κόκκινους» στην Μπέρμιγχαμ.

«Ήταν μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις της καριέρας μου. Είχα τα πάντα εδώ. Την αγάπη των οπαδών και των συμπαικτών μου. Είχα, επίσης, τους καλύτερους μου φίλους, τον Μεχίας και τον Αγιάλα», είχε αναφέρει ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ που ασφαλώς θα μίλησε με τα καλύτερα λόγια στον Μεχίας για τη ζωή στην Κύπρο πριν πάρει την τελική απόφαση για να έρθει στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ