aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Με την επιστροφή του Ενσούε, πήγαμε τέσσερις εβδομάδες πίσω»

«Με την επιστροφή του Ενσούε, πήγαμε τέσσερις εβδομάδες πίσω»

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους τραυματίες, αλλά και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των γαλαζοκιτρίνων.

Για τον αγώνα με την Αλκή είπε: «Τις προηγούμενες μέρες, υπήρξαν ευκαιρίες για να δουλέψουμε περισσότερο, στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας. Το ζητούμενο είναι να δούμε στον αγωνιστικό τρόπο, πως πέραν από το αποτέλεσμα, θα έχουμε και βελτιωμένη εμφάνιση. Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ μας έλειψε η καλύτερη οργάνωση στην επίθεση και στο γκολ. Είμαστε μια ομάδα που θέλει να έχει σταθερή αγωνιστική βελτίωση, ισορροπία στις γραμμές, και θετικά αποτελέσματα. Έχουμε απολέσει ήδη πέντε βαθμούς, δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες απώλειες. Θα πρέπει να καλύψουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Σχετικά με τα αγωνιστικά προβλήματα πρόσθεσε: «Ο μόνος που είναι σίγουρα εκτός, είναι ο Ενσούε. Το ερωτηματικό με τον Ιωάννου, ο οποίος δέχθηκε χτύπημα στον αστράγαλο ο οποίος φούσκωσε λίγο, έκανε επιπλέον πρόγραμμα χθες, και ουσιαστικά θα κριθεί από τον προπονητή. Θα πρέπει να επιλέξει 20 από τους 27, είναι δύσκολο το έργο του προπονητή».

Για το θέμα που προέκυψε με τον Ενσούε ανέφερε: «Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, είναι εκεί. Μεταφέρθηκε στην Εθνική του ομάδα παρότι ενημερώσαμε πως είναι τραυματίας. Δεν είχαμε δικαίωμα να του το στερήσουμε αυτό, ήθελαν όμως να εξεταστεί και από τους γιατρούς τους. Εμείς βλέπουμε το αποτέλεσμα, πως με την επιστροφή του μας έφερε τέσσερις εβδομάδες πίσω. Ο Τέτι μίλησε με τον ποδοσφαιριστή, είναι αρμοδιότητα του να το μελετήσει. Ο Ενσούε άρχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής, και τον έχουμε ανάγκη. Θα τον περιμένουμε…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ