aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Με την 11άδα που κατέκτησε πέρυσι το Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ»

«Με την 11άδα που κατέκτησε πέρυσι το Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ»

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

Η Ρεάλ θα παραταχθεί με την 11άδα που κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ στην περσινή σεζόν, όπως είπε μιλώντας στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε Όλα» (107.4 & 102.5) ο Ισπανός συνάδελφος Χουάν Γκαρθία Ότσιος, ο οποίος επιμελείται το ρεπορτάζ της ομάδας της Μαδρίτης. Επίσης, είπε πως στη Ρεάλ περιμένουν με πολλή ανυπομονησία το παιχνίδι, ενώ όσον αφορά στον Ρονάλτο, είπε πως έχει πολλά κίνητρα στην αποψινή αναμέτρηση, μετά και από τα δύο τέρματα που πέτυχε ψες ο Μέσι.

Πώς η Ρεάλ περιμένει το σημερινό παιχνίδι: «Περιμένει με πολλή ανυπομονησία και πάθος το παιχνίδι, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η αγαπημένη της διοργάνωση. Δεν την νοιάζει όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, είναι το πρώτο παιχνίδι και θέλει να κερδίσει. Θα παίξει 100%, μπροστά στο κοινό της για τη νίκη».

Για τον Μάρκο Ασένσιο: «Δεν θα παίξει απόψε έχει πρόβλημα όμως έχει πολλούς να αντικαταστήσουν, όποιον κι αν απουσιάζει. Αν ήταν πιο δύσκολο παιχνίδι, θα τον χρησιμοποιούσε. Θα απουσιάζει και ο Καρίμ Μπενζεμά, όμως θα τον αντικαταστήσει ο Μπέιλ».

Περιμένετε κάποιες αλλαγές; «Όχι, εκτός από τον Μπενζεμά, θα παίξει με την βασική ομάδα που κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον Κριστιάνο Κριστιάνο: «Θέλει να παίξει και να σκοράρει πολλά τέρματα. Έχει μεγάλο κίνητρο, επειδή και ο Μέσι πέτυχε δύο τέρματα χθες και σήμερα θέλει να απαντήσει ο Κριστιάνο».

Τι σκέφτονται για τον ΑΠΟΕΛ: «Στη Ρεάλ σέβονται κάθε ομάδα, είναι επαγγελματίες και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, όμως ο κόσμος περιμένει πολλά τέρματα. Ξέρουν ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι καλή ομάδα και δυνατή αλλά σήμερα θα είναι πολύ δύσκολο βράδυ για τον ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ