aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜε τη Λέχια Γκντανσκ του Παϊσάο

Με τη Λέχια Γκντανσκ του Παϊσάο

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους δίνει στις 19:00 ο ΑΠΟΕΛ. Εκ νέου απέναντι σε ομάδα της Πολωνίας στο Γκνιεβίνο.

Αυτή τη φορά θα μετρήσει δυνάμεις με τη Λέχια Γκντανσκ, με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ να έχει άλλη μια ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα αγωνιστικά στοιχεία που γυροφέρνουν στο μυαλό του, αντλώντας συμπεράσματα. Έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει πολλούς ποδοσφαιριστές, γνωρίζοντας προφανώς ότι η ομάδα έχει αρκετό δρόμο να διανύσει μέχρι να βρεθεί στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας.

Στη Λέχια Γκντανσκ αγωνίζεται ο Μάρκο Παϊσάο, γνωστός στο κυπριακό φίλαθλο κοινό από την επιτυχημένη παρουσία του στον Εθνικό Άχνας (2012-13). Ο 33χρονος Πορτογάλος επιθετικός αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ της πολωνικής ομάδας στις δύο προηγούμενες σεζόν. Η Λέχια τερμάτισε τη λήξασα σεζόν στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε 37 αγώνες είχε μαζέψει 39 βαθμούς (9-13-15), πέτυχε 46 γκολ και δέχθηκε 58.

Δίνει χρόνο και σε αυτούς

Στο προχθεσινό 90λεπτο απέναντι στην Άρκα Γκντίνια δεν αγωνίσθηκαν οι Καρλάο, Μούσα Αλ-Τάαμαρι, Λορένζο Εμπεσίλιο, Εμίλιο Ενσούε και Ρόλαντ Σάλαϊ. Αν όχι όλοι, οι πλείστοι εξ αυτών θα μετρήσουν λεπτά συμμετοχής στο σημερινό φιλικό ματς στην Πολωνία. Το επόμενο και τελευταίο παιχνίδι στο βασικό στάδιο προετοιμασίας είναι ορισμένο να διεξαχθεί την Πέμπτη απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δεν θα αγωνισθεί ο Χεσούς Ρουέδα καθώς ακόμα δεν είναι σε θέση να μπει σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ