aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜε τέρμα τα γκάζια όλο τον Σεπτέμβρη

Με τέρμα τα γκάζια όλο τον Σεπτέμβρη

Τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι τουλάχιστον (εξαιρουμένων των διεθνών, Αλεξάνδρου, Αρτυματά, Μακρή και Μερκή) απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό, ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του κοιτάζουν το ημερολόγιο, μετρούν και ξαναμετρούν… τα σκαλοπάτια που έχουν να ανέβουν -σχεδόν με μιαν αναπνοή- και κάνουν τους υπολογισμούς τους. Ο Σεπτέμβρης προβλέπεται και θα είναι πολύ απαιτητικός για τους γαλαζοκίτρινους, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη.

Την ερχόμενη βδομάδα, οι πρωταθλητές έχουν μπροστά τους τον αγώνα με τη Σαλαμίνα (στις 9 του μήνα) στο «Αμμόχωστος» και ακολουθεί στις 13 το πρώτο παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου». Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, οι γαλαζοκίτρινοι θα δώσουν το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ και κάπου εκεί θα «κολλήσει» και το αναβληθέν παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Ερμή.

Στη συνέχεια, θα πάει στο Τσίρειο για τον αγώνα με τον Άρη και στις 26 θα υποδεκτεί την Τότεναμ για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως ο ΑΠΟΕΛ έχει να ανέβει ένα βουνό, σε αγωνιστικές υποχρεώσεις και θα κληθεί να μετρήσει δυνάμεις, αλλά και να κάνει ταμείο ειδικά στους αγώνες πρωταθλήματος και να προσπαθήσει για την υπέρβαση στον αγώνα με την Τότεναμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ