aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Με συγκρίνουν με τον Τζέκο αλλά εμπνέομαι από τον Ίμπρα» (video)

«Με συγκρίνουν με τον Τζέκο αλλά εμπνέομαι από τον Ίμπρα» (video)

Τον Σεργκέι Γκρούμπατς επέλεξε αυτή την βδομάδα η Κίεβο Βερόνα να παρουσιάσει στους εκπροσώπους Τύπου μαζί με άλλους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας με τον Μαυροβούνιο επιθετικό να μιλά ια πρώτη φορά στα ΜΜΕ από την μέρα που αποχώρησε με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο χαρισματικός επιθετικός βρίσκεται στο ρόστερ της πρώτης ομάδας και περιμένει την ευκαιρία του από τον τεχνικό της Κίεβο Βερόνα ενώ την ίδια ώρα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα U23 που διοργανώνει φέτος η Σέριε Α.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η σύγκριση μου με τον Τζέκο με τιμά ιδιαίτερα. Έχουμε περίπου τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά. Η ομάδα έχει εξαιρετικούς επιθετικούς και μπορώ να μάθω πάρα πολλά απ’ αυτούς. Ο αγαπημένος μου όμως είναι ο Σέρτζιο Πελίσιέρ από την ομάδα μου».

Στην συνέχεια ο Σεργκέι Γκρούμπατς είπε: «Στην Σέριε Α εκτιμώ ιδιαίτερα τον Σίρο Ιμόμπιλε αλλά το είδωλο μου είναι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Στο γήπεδο μοιάζω αρκετά με αυτόν αφού με εμπνέει με τον τρόπο που αγωνίζεται. Πάντα «πολεμώ» στον αγωνιστικό χώρο».

Όσον αφορά την φετινή σεζόν τόνισε: «Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις. Γνωρίζω πως είναι πολύ δύσκολο αλλά θέλω να αποδείξω στον προπονητή μου πως είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος όταν μου δώσει την ευκαιρία να αγωνιστώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ