aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜε μικροεκπλήξεις η πιθανή ενδεκάδα Μπαλταζάρ

Με μικροεκπλήξεις η πιθανή ενδεκάδα Μπαλταζάρ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ)

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε χθες βράδυ την προετοιμασία του, με προπόνηση στο στάδιο Τούρνερ, που θα φιλοξενήσει τον αποψινό αγώνα. Παρόλο που υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, αφού κάποιοι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται ετοιμοπόλεμοι σε σχέση με προηγούμενα ματς, όπως ο Ενσούε, ο Μπαλταζάρ δεν αναμένεται να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Η τακτική θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια θετικού αποτελέσματος. Εκτός απροόπτου ο ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί ως εξής, σε σχηματισμό 4-2-3-1: Ο Βάτερμαν κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Μιλάνοφ, Ταβάρες, Καρλάο και Ιωάννου. Σ

τη μεσαία γραμμή, οι Μοράις, Σόουζα και Ζαχίντ είναι οι επικρατέστεροι. Στα δυο άκρα της επίθεσης οι Τάμαρι δεξιά (αφού δεν είναι έτοιμος ο Εφραίμ) και Σάλαϊ αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντελατόρε.

Δεν είναι απίθανο να αγωνιστεί ο Ενσούε δεξιά στην άμυνα, όπως και ο Γκέντσογλου για να γεμίσει η μεσαία γραμμή, με τον Σόουζα να κινείται ως επιτελικός και να μείνει στον πάγκο ο Ζαχίντ ή κάποιος από τους εξτρέμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ