aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜε μείον έναν στο ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια

Με μείον έναν στο ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια

Ο Aλβέρτο Λόρα ανακοινώθηκε επίσημα από την Ομόνοια αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και αποτελεί την τελευταία προσθήκη των πρασίνων στην καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο.

Ο τραυματισμός του Μάρκο Μότα, οδήγησε τον Άνχελ Γκόμεθ στην προσθήκη του έμπειρου Ισπανού μπακ ο οποίος αποκτήθηκε ως άνεργος, αλλά, μόνο τυχαίος δεν είναι. Τα εννέα χρόνια συνεχούς θητείας στην Σπόρτινγκ Χιχόν μαρτυρούν την αξία του 31χρονου ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα του σε άλλη ομάδα, συνεπώς και σε διαφορετικό πρωτάθλημα από το ισπανικό.

Ο Λόρα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι αιωνίων με τον ΑΠΟΕΛ της 2ης αγωνιστικής, το οποίο θυμίζουμε ότι αναβλήθηκε. Όποτε και αν οριστεί ο Ισπανός δεν θα αγωνιστεί αφού η μετεγγραφή του έγινε μετά την προκαθορισμένη ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Άρχισε τα βάρη ο παρά… τρίχα κοντύτερος παίκτης της Ομόνοιας (pic)

Αντίθετα, ο Μπαουτίστα Κασίνι που αποτέλεσε το τελευταίο απόκτημα του ΑΠΟΕΛ θα δικαιούται να χρησιμοποιηθεί, αφού η ΚΟΠ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι παραλήφθηκε το πιστοποιητικό εγγραφής του από την Ομοσπονδία της Αργεντινής.

Διαβάστε επίσης: Πόσα κοστολογούνται οι ομάδες και ποιοι οι πιο ακριβοί παίκτες

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ