aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Με φαβορί και αουτσάιντερ

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Στην ίδια αίθουσα, όπου άνοιξε η αυλαία της πρεμιέρας για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας, εκεί θα πέσει κι απόψε! Αυτό καθώς, το τιμωρημένο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει ως γηπεδούχο τον Απόλλωνα, στην αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα διεξαχθεί στο «Κίτιον».

Σημειώνεται μάλιστα, ότι το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι γαλαζοκίτρινοι είναι το φαβορί για τη νίκη. Οι γαλάζιοι της Λεμεσού, πάνε στη Λάρνακα αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και όχι μόνο. Θα διεκδικήσουν με όλες τις δυνάμεις τους το ροζ φύλλο.

Αυτό, είναι σίγουρο. Το ίδιο σίγουρο όμως είναι ότι και στο ΑΠΟΕΛ, θέλουν να αφήσουν πίσω την εικόνα που παρουσίασαν στα φιλικά και στα τουρνουά και τώρα που αρχίζουν τα επίσημα παιχνίδια, σε αυτά θέλουν να σημειώσουν τις νίκες! Επομένως το παιχνίδι που θα γίνει στη Λάρνακα, θα έχει το δικό του ενδιαφέρον, με τις δυο ομάδες να είναι πανέτοιμες για τη μεταξύ τους μονομαχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ