aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα τοξοβολίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα τοξοβολίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το περσινό πρωτάθλημα Τοξοβολίας για τον ΑΠΟΕΛ, τα αποτελέσματα του οποίου επικυρώθηκαν πρόσφατα. Η ομάδα μας συμμετείχε με 13 συνολικά αθλητές στην Α’ και Β’ κατηγορία και στις Ακαδημίες. Πλέον, ο στόχος για τη νέα περίοδο που θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Οκτώβριο είναι η ομάδα μας να πάει ακόμα καλύτερα. Στη δεύτερη παρουσία του στο ομαδικό ο ΑΠΟΕΛ κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία Ολυμπιακού τόξου.

Οι αθλητές που ενίσχυσαν την προσπάθεια της ομάδας μας ήταν οι Ανδρέας Κυριακίδης (τερμάτισε 18ος στο ατομικό), Παύλος Φανή (21ος) και ο Γιώργος Πατσαλοσαββής (22ος). Στο ατομικό της Β’ κατηγορίας, 2 γαλαζοκίτρινοι τερμάτισαν 1οι στις κατηγορίες τους. Η Χριστίνα Αργυρίδου στο Ολυμπιακό τόξο Κορασίδων και ο Γιώργος Αργυρίδης στο Σύνθετο τόξο Παίδων. Η Δήμητρα Σταυρινού κατέλαβε τη 2η θέση στο Σύνθετο τόξο Γυναικών και ο Μάριος Μιχαϊλίδης 3ος στο Ολυμπιακό τόξο Παίδων.

Οι Στέλιος Φανή και Ιωάννης Ανδρέου συμμετείχαν στη Β’ κατηγορία Ανδρών Ολυμπιακού Τόξου. Ο πρώτος κατέλαβε την 10η θέση και ο Ανδρέου, ο οποίος αποχώρησε μεσούσης της περιόδου λόγω προβλήματος τραυματισμού στην 13η θέση. Στις Ακαδημίες ο Κυριάκος Κυριάκου και η Γεωργία Σταυρινού πήραν την 1η θεση στο Ολυμπιακό τόξο Ανδρών και Γυναικών, ενώ στην ίδια κατηγορία η Ελπίδα Κιμισιή τερμάτισε 3η. Ο Κυριάκος Τσίγκης κατέλαβε τη 2η θέση στο Ολυμπιακό τόξο Παίδων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών μας

Α κατηγορία:

Ομαδικό Ολυμπιακού τόξου 5η θέση

Άνδρες Ολυμπιακού Τόξου
Ανδρέας Κυριακίδης 18ος
Παύλος Φανής  21ος
Γιώργος Πατσαλοσαββής 22ος

Β κατηγορία:

Ανδρών Ολυμπιακού Τόξου
Στέλιος Φάνης  10ος
Ιωάννης Ανδρέου 13ος

Γυναικών Σύνθετου Τόξου
Δήμητρα Σταυρινού 2η

Παίδων Ολυμπιακού Τόξου
Μάριος Μιχαϊλήδης 3ος

Κορασίδες Ολυμπιακού Τόξου
Χριστίνα Αργυρίδου 1η

Παίδων Σύνθετου Τόξου
Γιώργος Αργυρίδης 1ος

Ακαδημίες:

Ανδρών Ολυμπιακού τόξου
Κυριάκος Κυριάκου 1ος

Γυναικών Ολυμπιακού τόξου
Γεωργία Σταυρινού 1η
Ελπίδα Κιμισιή 3η

Παίδων Ολυμπιακού τόξου
Κυριάκος Τσίγκης 2ος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ