aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜε εννέα τοξοβόλους στον ετήσιο αγώνα Κυπέλλου

Με εννέα τοξοβόλους στον ετήσιο αγώνα Κυπέλλου

Ο ΑΠΟΕΛ σε συνεργασία με τα Σωματεία Σ.Τ. Λευκωσία και Α.Α.Α  διοργανώνουν την προσεχή Κυριακή 2 Οκτωβρίου τον ετήσιο αγώνα Κυπέλλου Τοξοβολίας στις Ομοσπονδιακές Εγκαταστάσεις της ΚΟΤΟΞ στη Λευκωσία. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Σωματεία Μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Ο αγώνας εντάσσεται στο επίσημο καλεντάρι της Ομοσπονδίας 2016/17 και τα αποτελέσματα των αθλητών και αθλητριών θα αναγνωριστούν για τα όρια της ΚΟΤΟΞ.

Ο τρόπος διεξαγωγής του αγώνα θα είναι ο ίδιος με τις επίσημες αποστάσεις και faces των αγώνων που θα διοργανώσει η ΚΟΤΟΞ γα την Α’ Κατηγορία, Β’ Κατηγορία και τις Κατηγορίες Ακαδημιών τη φετινή χρονιά και θα διεξαχθεί με τους κανονισμούς της Ομοσπονδίας.

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι αθλητές και αθλήτριες της Α΄ Κατηγορίας, Β’ Κατηγορίας και Ακαδημιών, Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου.

Ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί με τους: Ανδρέα Κυριακίδη, Γιώργο Πατσαλοσαββή, Παύλο Φάνη, Στέλιο Φάνη, Δήμητρα Σταυρινού , Γεωργία Σταυρινού, Χριστίνα Αργυρίδου Γιώργο Αργυρίδη και Ιωάννη Ανδρέου.

Δικαίωμα συμμετοχής €10.

Το πρόγραμμα

09:00 – 09:30 Προπόνηση
09:40 Έναρξη Αγώνα
10:15 Προπόνηση Ακαδημιών
12:00 Απονομές επάθλων

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στα δελτία συμμετοχής των Σωματείων Μελών της ΚΟΤΟΞ τα οποία θα σταλούν έγκαιρα, λόγω χωρητικότητας του γηπέδου.

Παρακαλούνται τα Σωματεία και οι αθλητές που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Κύπελλο να στείλουν το Δελτίο Συμμετοχής των αθλητών/τριων τους μέχρι τη στο Email:[email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα την Τώνια Ματσουκάρη (99496999) και τον Γιώργο Γεωργίου (96525149).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ