aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜε «δίψα» για το τρόπαιο!

Με «δίψα» για το τρόπαιο!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Συνηθίζεται να λέγεται πριν από τέτοιας σπουδαιότητας αναμετρήσεις πως, «όποιος θέλει πιο πολύ το τρόπαιο, αυτός στο τέλος το κατακτά». Τον εν λόγω άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, ήλθε να ενισχύσει προσφάτως μιλώντας στο «Goal» ο Γιάννος Ιωάννου, με τη… σημαία του Θρύλου να υποστηρίζει ότι «θυμάμαι όταν αγωνιζόμουν και ο ΑΠΟΕΛ βασιζόταν πιο πολύ στην κατάκτηση του κυπέλλου, σχεδόν πάντα τα καταφέρναμε».

Λέτε, να ήθελε να περάσει το δικό του έμμεσο μήνυμα; Ποιος ξέρει, ίσως…  Λέτε, τώρα, με δεδομένο το γεγονός πως οι γαλαζοκίτρινοι είναι χορτάτοι από διακρίσεις, βραβεύσεις και απονομές, να μην παρουσιαστούν με τον απαραίτητο ζήλο και αποφασιστικότητα για την κατάκτηση (και) του κυπέλλου;

Λέτε το μυαλό να ήταν άλλου τις προηγούμενες μέρες και να αποπροσανατολίστηκαν; Η απάντηση προφανώς είναι αρνητική, αφήνοντας να περάσει προς τα έξω πως έχουν το ισχυρό κίνητρο αφενός για να κάνουν το νταμπλ και αφετέρου να κερδίσουν για πρώτη φορά μετά από 27 μήνες μέσα στο «άντρο» τους τον Απόλλωνα. Λένε πως «και θέλουν και μπορούν».

Από τα λόγια καλούνται να περάσουν στις πράξεις οι πρωταθλητές. Από το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», διαχέεται το «σύνθημα» της προσήλωσης και της συγκέντρωσης στον αποψινό τελικό κυπέλλου, με τους παίκτες να έχουν προετοιμαστεί καταλλήλως προκειμένου να υπερκεράσουν το εμπόδιο των γαλάζιων της Λεμεσού. Γνωρίζουν πως πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν θέλουν να αφήσουν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται για να φτάσουν στην 7η κατάκτηση του νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου και 3η την τελευταία 4ετία.

Χαράσσοντας το βράδυ στην κούπα του κυπέλλου τα αρχικά της ομάδας, αυτομάτως την ισχυροποιούν και δίνουν παραλλήλως το σύνθημα των ξέφρενων πανηγυρισμών μέχρι πρωίας στους χιλιάδες υποστηρικτές του ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για ένα ζόρικο, αλλά και αστραφτερό παιχνίδι για τους πρωταθλητές και θέλουν να φανούν συνεπείς στο ραντεβού που έδωσαν με την επιτυχία, ολοκληρώνοντας ιδανικά τη σεζόν 2016-17.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ