aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Με ανησυχεί αυτό για τον ΑΠΟΕΛ…» (pics&video)

«Με ανησυχεί αυτό για τον ΑΠΟΕΛ…» (pics&video)

Ο προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ερνέστο Βαλβέρδε, και ο ποδοσφαιριστής Μπενάτ, μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Τι ποσοστό της χρονιάς παίζεται αύριο εδώ; «Αύριο παίζεται η πρόκριση, κάποια θα αποκλειστεί. Όπως είχαμε παίξει με την Μπαρτσελόνα, ή μένεις πίσω ή περνάς».

Τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να κόψει το ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι του: «Ξέρουμε πως είναι μια ομάδα το ΑΠΟΕΛ που πιέζει πολύ, θα επιβάλει τον ρυθμό της και εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε με την ελπίδα να περάσουμε εμείς».

Η Αθλέτικ είναι το φαβορί όπως δήλωσε ο Κρίστιανσεν, συμφωνεί; «H ομάδα μου είναι το φαβορί, αφού κερδίσαμε».

Αν με την απουσία του Αντουρίθ θα αλλάξει κάτι; «Έντονες οι απουσίες, θα προσπαθήσουμε να μην φανούν οι απουσίες και να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τους άλλους εκτός έδρας αγώνες. Το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που δεν σε αφήνει να αναπτυχθείς, τους αρέσει να πιέζουν, θα πιέσουμε και εμείς για να μην έχουν επαφή τις δυο πρώτες γραμμές με την επιθετική».

Τον ανησυχεί η αποτελεσματικότητα του ΑΠΟΕΛ, και ποιους έχει ξεχωρίσει; «Nαι με ανησυχεί, ήταν κάτι το εντυπωσιακό, έχουν κάνει 2 τελικές και σκόραραν. Εξαιρετικούς παίκτες, Σωτηρίου, Γιαννιώτας, Εφραίμ και Μοράις-Βινίσιους είναι εξαιρετικοί παίκτες».

Οι δηλώσεις του Μπενάτ:

Θα παίξει διαφορετικά η Αθλέτικ για να πάρει την πρόκριση; «Ξέρουμε πως θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, παίζουν εντός έδρας αλλά θέλουμε τη πρόκριση για τον επόμενο γύρο».

Έχοντας υπόψη τις κακές εμφανίσεις εκτός έδρας, τι πρέπει να αλλάξει; «Γνωρίζουμε πως εκτός έδρας δεν είναι αυτές που πρέπει και θέλουμε καλύτερη απόδοση αλλιώς θα είναι δύσκολα».

Αν γνωρίζει οι φίλαθλοι είναι πολύ θερμοί: Γνωρίζουμε πως στηρίζουν πολύ δυνατά την ομάδα του, στο γήπεδο όμως παίζουν οι παίκτες και όχι οι οπαδοί».

Συμφωνείτε αν η Αθλέτικ είναι το φαβορί (αυτό που δήλωσε ο Κρίστιανσεν): «Δεν συμφωνώ γιατί όποιοδήποτε αποτέλεσμα με μικρότερη διαφορά περνάει το ΑΠΟΕΛ».

Τι περιμένει αύριο και αν θα είναι το ίδιο με το Σαν Μαμές: «Ανοικτό παιχνίδι επειδή παίζουν εντός έδρας».

Όλα θα κριθούν αύριο: «Η πίεση που νιώθουμε είναι θετικοί, πολεμήσαμε πέρσι για να παίξουμε εδώ άρα είμαστε έτοιμοι».

Αυτοί θα έχουν την διάθεση αλλά εμείς έχουμε την ποιότητα. Ένα σχόλιο: «Αφού έχουμε την ποιότητα πρέπει να έχουμε το ίδιο πάθος με το ΑΠΟΕΛ για να πάρουμε τη πρόκριση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ