aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜε αυτούς πάει στο ντέρμπι (Eκτός οι Μπερτόλιο και Ορ)

Με αυτούς πάει στο ντέρμπι (Eκτός οι Μπερτόλιο και Ορ)

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, οι επιλογές του Γιώργου Δώνη είναι αυξημένες, οπότε έχει την ευχέρεια να παρατάξει την ομάδα του όπως κρίνει καλύτερα. Στον πάγκο, παραλλήλως, θα έχει εκείνες τις λύσεις που θα του επιτρέψουν να ανακατέψει την τράπουλα εάν και εφόσον κριθεί σκόπιμο ώστε να κερδίσει την παρτίδα.

Ο Πέρεθ θα είναι κάτω από τα δοκάρια και εάν προτιμηθεί ο σχηματισμός 4-2-3-1 στα άκρα της άμυνας θα βρεθούν οι Βούρος, Λάγο (ή Αλεξάνδρου) και στο κέντρο της οπισθοφυλακής οι Καρλάο, Ρουέδα. Στην καρδιά της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Μοράις, Βινίσιους. Στις πτέρυγες της επιθετικής γραμμής θα είναι ο Αλωνεύτης και για την άλλη θέση υπάρχουν οι λύσεις, όπως είναι αυτές των Σάλαϊ, Αντωνίου, Μακρή. Λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο (Ποτέ ή Ντε Καμάργκο) θα είναι ο Ζαχίντ. Ετοιμοπόλεμοι είναι και οι Εμπεσίλιο, Σόουζα και δεν θα αποτελούσε έκπληξη εάν ένας εξ αυτών βρεθεί στην ενδεκάδα.

Αποστολή

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της ομάδας μας ο κ. Δώνης ανακοίνωσε τους 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή του αυριανού (19:00) αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια.

Αποστολή:

Pérez, Gudiño, Βούρος, Αλεξάνδρου, Lago, Μερκής, Rueda, Carlão, Morais, Vinícius, Farías, Souza, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Μακρής, Αντωνίου, Zahid, Sallai, Ebecilio, Poté, De Camargo.

Νέα προπόνησης:

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ιωάννου. Φυσιοθεραπεία ο Waterman. Το πρόγραμμα αποκατάστασης στη Βαρκελώνη συνεχίζει ο Milanov.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ