aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΜε 7άρα «σκόρπισε» την ΑΕΖ ο ΑΠΟΕΛ! (pics)

Με 7άρα «σκόρπισε» την ΑΕΖ ο ΑΠΟΕΛ! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Άνετος και ωραίος ήταν σήμερα ο ΑΠΟΕΛ που επικράτησε με 7-0 της ΑΕΖ και εκμεταλλευόμενος τις χτεσινές απώλειες της ΑΕΚ (1-1 με τον Άρη), άνοιξε τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στους τρεις βαθμούς. Τα πρώτα του γκολ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ σκόραρε ο Νταβίδ Μπαράλ (7’, 45’) που έκανε ντεμπούτο στα γαλαζοκίτρινα.

Μόλις στο 5’ του αγώνα ο ΑΠΟΕΛ άνοιξε το σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Εφραίμ, ο Αλωνεύτης με πολύ ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τους γαλαζοκίτρινους. Δύο λεπτά μετά ο Μπαράλ, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, άνοιξε το σκορ με σουτ εντός της μικρής περιοχής, μετά από γύρισμα του Σωτηρίου.

Στο 11’ ο Σωτηρίου έκανε το 3-0 με προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 15’ ο Μερκής έκανε τέσσερα τα γκολ του ΑΠΟΕΛ με κεφαλιά, πάλι μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με τον ΑΠΟΕΛ να έχει όμως τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, και στο 45’ ο Μπαράλ διπλασίασε τα τέρματά του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ με σουτ εντός της περιοχής της ΑΕΖ.

Με αλλαγές άρχισε στην επανάληψη ο ΑΠΟΕΛ (Αρτυματάς και Ντε Καμάργκο στις θέσεις των Μοράις και Σωτηρίου), ενώ με αλλαγή πέρασε εκτός και ο Μπαράλ στο 65’. Ως ο μόνος «καθαρός» επιθετικός στην ενδεκάδα της ομάδας ο Ντε Καμάργκο ανέλαβε να επεκτείνει το δείκτη του σκορ με δύο γκολ του στο 70’ και στο 85’.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι (29/1), ενώ η ΑΕΖ με την ΑΕΚ στο «AEK Arena» την ίδια ημέρα.

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Μερκής, Ιωάννου, Λάγο, Χριστοφόρου, Βινίσιους, Μοράις (46’ Αρτυματάς), Αλωνεύτης, Εφραίμ, Μπαράλ (65’ Γιαννιώτας), Σωτηρίου (46’ Ντε Καμάργκο).

ΑΕΖ (Δημήτρης Δημητρίου): Χρυσοστόμου, Χρίστου (64’ Παναγιώτου Αι.), Παναγιώτου Σ. (73’ Στυλιανού), Σεμέδο, Σκόπλιακ, Κυριάκου, Ελευθερίου (83’ Παπαχριστοφόρου), Κατσής, Φελισιέν, Ποσίνκβιτς.

Σκόρερ: 5’ Αλωνεύτης, 7’, 45’ Μπαράλ, 11’ Σωτηρίου, 15’ Μερκής, 70’, 85’ Ντε Καμάργκο.

Κίτρινες: Χρίστου, Ελευθερίου.

Γήπεδο: ΓΣΠ.

Διαιτητής: Νεόφυτος Νεοφύτου.

Α’ βοηθός: Δώρος Τούρος.

Β’ βοηθός: Ανδρέας Π. Ανδρέου.

Τέταρτος: Νικόλας Νεοκλέους.

Παρατηρητής διαιτησίας: Ανδρέας Ξάνθου.

Το live του αγώνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ