aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜε 77 συμμετοχές λέει αντίο στην Ευρώπη ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου!

Με 77 συμμετοχές λέει αντίο στην Ευρώπη ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Βρίσκεται στον ΑΠΟΕΛ σχεδόν όλη του την ποδοσφαιρική ζωή. Από τις Ακαδημίες και πρώτος σκόρερ σε όλες τις ηλικίες μέχρι το 2000 όπου ανέβηκε στην πρώτη ομάδα.

Έχοντας ήδη καταγράψει περισσότερες από 300 συμμετοχές με την γαλαζοκίτρινη φανέλα ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου συνεχίζει και φέτος να βρίσκεται στο ρόστερ έχοντας σαφώς πιο μειωμένο χρόνο συμμετοχής ωστόσο παραμένει μια αξιόπιστη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαλταζάρ και οι… κακές συνήθειες

Αν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα το μάθουμε στην πορεία όμως αυτό που είναι πλέον δεδομένο είναι πως η φετινή χρονιά με τον αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ από την Αστάνα εκτός απροόπτου βάζει τέλος στις Ευρωπαϊκές του συμμετοχές αφού είναι πλέον στα 34 και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2019.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: To δύσκολο εγχείρημα… αντικατάστασης του Μοράις

Παρ’ όλα αυτά ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου με τις 77 συμμετοχές του στα Ευρωπαϊκά σαλόνια φιγουράρει στις πρώτες θέσεις με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ευρώπη τόσο με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ αλλά και απ’ όλους τους Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου που μετρά 7 γκολ και 3 ασίστ σ’ αυτές τις 77 συμμετοχές έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 18 χρόνων κόντρα στην Κλαμπ Μπριτζ στην εντός έδρας ήττα του ΑΠΟΕΛ με 1-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ