aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜε 5 λεπτά σώζουμε ζωές

Με 5 λεπτά σώζουμε ζωές

Ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας και της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Κύπρου (λίγο πριν από την έναρξη της αποψινής προπόνησης) θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση για λήψη δειγμάτων στοματικού επιχρίσματος (σάλιου).

Στόχος είναι η ενίσχυση της τράπεζας δεδομένων του ιδρύματος για δότες μυελού των οστών που διοργανώνει ο ΓΣΠ σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. Απόψε, λοιπόν μεταξύ 17:30 – 20:30 στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ.

Στην εκδήλωση θα δώσουν δείγμα και αθλητές και προπονητές του ΓΣΠ, καθώς και μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάγκη ενίσχυση της τράπεζας δεδομένων του Καραϊσκάκειου που καθίσταται όλο και πιο επιβεβλημένη.

Κάτι που φαίνεται, άλλωστε, και από πρόσφατα παραδείγματα όπως αυτό του μικρού Νικόλα Αρτεμίου, 14 μηνών από τη Λεμεσό, που αποτέλεσε και την αφορμή για τη διοργάνωση από τον ΓΣΠ αυτής της εκδήλωσης. Για περισσότερες πληροφορίες 22874050.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ