aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜαζεμένα κέρδη και αποδείξεις…

Μαζεμένα κέρδη και αποδείξεις…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Οι απουσίες 13, που πριν καλά-καλά περάσει ένα τέταρτο έγιναν 14, με τον τραυματισμό του Μπερτόλιο και όμως ο «μισός» ΑΠΟΕΛ, απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος κατάφερε και έφτασε στην ανατροπή, σκοράροντας δυο τέρματα, είχε δοκάρι (με τον Ποτέ), ενώ είχε άλλες τέσσερις-πέντε τελικές εκ των οποίων οι δύο (μια του Μοράις και μια με τον Αλωνεύτη) κλασσικές ευκαιρίες. Άλλη μια ένδειξη για το βάθος και την ποιότητα του ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων που πλέον εκπέμπουν σε άλλες συχνότητες.

Ένα ακόμα συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα μέσα από την προχθεσινή εμφάνιση και νίκη των γαλαζοκιτρίνων είναι πως η μεσαία του γραμμή είναι «φτιαγμένη» από… λάστιχο! Απόντων των Σάλαϊ, Ζαχίντ, Βινίσιους και στην πορεία του Μπερτόλιο, ο Εμπεσίλιο, με τον Σόουζα έκαναν παραπάνω από καλά τη δουλειά τους κι ας μην αγωνίστηκε ούτε ο Μοράις στη φυσική του θέση.

Στον μεθαυριανό αγώνα με την ΑΕΚ, οι επιλογές του Δώνη σαφώς και αυξάνονται και δεν έχουν να κάνουν μόνο με τη μεσαία γραμμή και έτσι θα μπορέσει να παρατάξει την ομάδα του όπως αυτός νομίζει καλύτερα, αφενός για να παραμείνει στο ρετιρέ και αφετέρου για να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο από έναν διώκτη της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ