aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜΑΤΣΑΡΑ Απόλλωνας-ΑΠΟΕΛ με χορηγό την Stoiximan!

ΜΑΤΣΑΡΑ Απόλλωνας-ΑΠΟΕΛ με χορηγό την Stoiximan!

Το πρώτο μέρος της μονομαχίας του ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα ολοκληρώθηκε και ήδη οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για το επόμενο, την ερχόμενη Τετάρτη! Και η Stoiximan θα είναι εκεί!

Την επόμενη εβδομάδα, ο Απόλλωνας υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο, και το ντέρμπι αυτό έχει… διπλή αξία για την Stoiximan, αφού είναι χορηγός της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης! Το ντέρμπι κορυφής έχει τη σφραγίδα της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας στοιχήματος.

Η αγωνία για τον τίτλο κορυφώνεται και η Stoiximan είναι δίπλα σας με τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ αποδόσεις και τις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ αγορές που μπορείτε να βρείτε, όχι μόνο για το ντέρμπι Απόλλωνας-ΑΠΟΕΛ, αλλά και για όλα τα κυπριακά παιχνίδια!

ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα στα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ