aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜατς «επιβίωσης» με την Καραμπάχ

Ματς «επιβίωσης» με την Καραμπάχ

Κρατούν την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος και προφανώς, αντιλαμβάνονται στον ΑΠΟΕΛ πως απαιτείται βελτίωση ώστε η ομάδα να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που έχει το βράδυ της Πέμπτης στο Μπακού. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, οι πρωταθλητές μας αντιμετωπίζουν την Καραμπάχ, η οποία προχθές εξήλθε ισόπαλη εκτός έδρας με την Καμπάλα (1-1).

Στο φινάλε του πρώτου γύρου στα γκρουπ της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ, ο ΑΠΟΕΛ καλείται να υπερβάλει εαυτόν, ανοίγοντας λογαριασμό στον 1ο όμιλο. Μόνο έτσι θα ελπίζει στην κατάληψη της δεύτερης θέσης, η οποία δίνει αυτομάτως εισιτήριο για τη φάση των «32». Οι Βιντ Μπέλετς και Ρομάν Μπέζιακ που έμειναν προχθές εκτός αποστολής, αναμένεται πως θα δώσουν το «παρών» τους. Στην ενδεκάδα θα επιστρέψουν και οι Αντρίγια Πάβλοβιτς, Ζοαοζίνιο. Η αποστολή θα αναχωρήσει για το Μπακού την Τετάρτη το πρωί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ