aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜάτιτς: «Θα προκριθεί ο ΑΠΟΕΛ και θα παίξει με τη Γιουνάιτεντ»

Μάτιτς: «Θα προκριθεί ο ΑΠΟΕΛ και θα παίξει με τη Γιουνάιτεντ»

EΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

Την πεποίθησή του πως ο ΑΠΟΕΛ θα προκριθεί από τη Βασιλεία εξέφρασε ο Ούρος Μάτιτς μιλώντας σε ιστοσελίδα της Βοσνίας. Ο Σέρβος μέσος των «γαλαζοκιτρίνων» σε συνέντευξή του στην mondo.ba ευχήθηκε μάλιστα ο επόμενος αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ να είναι η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να τεθεί αντιμέτωπος με τον αδελφό του, Νεμάνια.

«Ειλικρινά θα ήθελα μία μονομαχία με τον αδελφό μου, θα ήταν ωραίο για την οικογένεια. Αλλά υπάρχει η πιθανότητα να βρεθούμε στους “16” ή στους “8”», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος μέσος του ΑΠΟΕΛ, ενώ ερωτηθείς για τη Βασιλεία έδειξε ότι γνωρίζει ουκ ολίγα για την αντίπαλο των «γαλαζοκιτρίνων» στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

«Γνωρίζω πολλά για τη Βασιλεία. Είναι μία ισχυρή και σκληρή ομάδα. Έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε και να προσπαθήσουμε να έχουμε καλό αποτέλεσμα. Είχαμε μία μέτρια αρχή στη σεζόν, αλλά βρήκαμε ρυθμό την κατάλληλη στιγμή και πετύχαμε μία σπουδαία επιτυχία για το σύλλογο. Πιστεύω ότι θα προκριθούμε, αλλά σίγουρα θα είναι μία δυνατή μονομαχία απέναντι στην ελβετική ομάδα».

Μιλώντας για την κλήρωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία αγωνίζεται ο αδελφός του, ο Ούρος Μάτιτς εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η αγγλική ομάδα θα προκριθεί στους αγώνες με την Κλαμπ Μπριζ.

«Η Γιουνάιτεντ είναι μία εξαιρετική ομάδα και είναι αγαπημένοι ακόμα και όταν δεν έρχονται καλά αποτελέσματα. Νομίζω έχουν πλεονέκτημα έναντι των Βέλγων. Ελπίζω τα πράγματα να γίνουν έτσι και να έχουμε μία κλήρωση ΑΠΟΕΛ – Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ στην εόμενη φάση της διοργάνωσης».

Αναφορικά με τη «μάχη» του πρωταθλήματος στην Κύπρο και την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ ο Ούρος Μάτιτς ανέφερε πως στις εγχώριες διοργανώσεις αρκετοί παίκτες ξεκουράζονται λόγω του ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» παίζουν και στην Ευρώπη, ενώ δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή του να έρθει στην Κύπρο.

«Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα λόγω της Ευρώπης, επειδή είμαστε η μοναδική ομάδα της Κύπρου που συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που κύριος κορμός της ομάδας συνήθως ξεκουράζεται στις εγχώριες διοργανώσεις, παρόλο που έχω πετύχει τέσσερα γκολ και πιστώθηκα τέσσερις ασίστ. Είμαι χαρούμενος με το πώς εξελίσσεται η καριέρα μου στην Κύπρο. Μου αρέσει που αγωνίζομαι ευρωπαϊκούς αγώνες και θα κάνω ότι μπορώ για να βελτιώσω ακόμη περισσότερο τα στατιστικά μου και ελπίζω να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο (σ.σ. στο Γιουρόπα Λιγκ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ