aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜάτιτς στο «Goal»: «Οδυνηρή ήττα, πάμε στο Μπακού για την ανατροπή» (vid)

Μάτιτς στο «Goal»: «Οδυνηρή ήττα, πάμε στο Μπακού για την ανατροπή» (vid)

Οδυνηρή χαρακτήρισε την ήττα του ΑΠΟΕΛ με 1-2 από τον Καραμπάχ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy στην μεικτή ζώνη του ΓΣΠ, ο Ούρος Μάτιτς. Παρ’ όλα αυτά ο Σέβος μέσος στάθηκε στον παράγοντα τύχη, ο οποίος, όπως τόνισε ήταν με το μέρος των Αζέρων.

Παράλληλα, ο Μάτιτς, δεν βρήκε δικαιολογίες τόνισε ότι οι γαλαζοκίτρινοι θα δουλέψουν με σκοπό να πάνε στο Μπακού και να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα (13/08, 19:30).

-Τι μπορείς να πεις για τον αγώνα; Τι πρέπει ο ΑΠΟΕΛ να κάνει για να περάσει στην επόμενη φάση;

«Πρώτα απ’ όλα δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα ήταν πολύ οδυνηρό για μας. Το πρώτο ημίχρονο ήμασταν τακτικά πολύ καλοί. Πρέπει να δούμε την θετική πλευρά ήταν μόνο το πρώτο παιχνίδι μπορεί να χάσαμε με 2-1, αλλά το γκολ του Μερκή μας δίνει δύναμη και κίνητρο ενόψει του επαναληπτικού».

-Τι μπορείς να πεις για την δύναμη της Καραμπάχ;

«Ναι. Είναι δυνατή ομάδα, είχαν την τύχη να σκοράρουν. Είχαμε και εμείς ευκαιρίες, ο Πάβλοβιτς βρήκε το δοκάρι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε άλλες έξι μέρες, πρέπει να δουλέψουμε για να παίξουμε για όλα ή τίποτα».

-Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να βελτιωθεί στην άμυνα ενόψει του επόμενου αγώνα;

«Και εμείς έχουμε πολύ καλούς επιθετικούς. Πρέπει να πάμε εκεί και να γυρίσουμε το αποτέλεσμα στην δική μας πλευρά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να είμαστε θετικοί. Πρέπει να πιστεύουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ