Μάτιτς: «Να κοιταχτούμε στον καθρέφτη, να είμαστε πιο γενναίοι. Δεν υποτιμήσαμε»

Δηλώσεις από τον Σέρβο μέσο...

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Δηλώσεις στη μικτή ζώνη γεμάτες από αποφασιστικότητα για βελτίωση στη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, έκανε ο μέσος του ΑΠΟΕΛ, Ούρος Μάτιτς, μετά από το τέλος του αγώνα με την Ντουντελάνζ και την ήττα με 3-4. Ο Σέρβος άσος έστειλε μήνυμα για άμεση ανάκαμψη και υπογράμμισε να αντιλαμβάνεται την απογοήτευση του κόσμου και τον θυμό.

«Μετά το πρώτο ημίχρονο, δεν έπρεπε να κάνουμε άλλα λάθη, προσπαθήσαμε, βγήκαμε μπροστά και πέντε λεπτά καλού παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος δεν είναι αρκετά για να κερδίσεις ευρωπαϊκούς αγώνες κι αυτό ήταν ένα μάθημα για κάθε παίκτη όσον αφορά στο μέλλον», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε σχετικά με την πιθανότητα να υπήρχε υποτίμηση: «Όχι, δεν είναι θέμα υποτίμησης. Στο 2019 όλοι οι ποδοσφαιριστές παίζουν ποδόσφαιρο μαζί με Εθνικές και το επίπεδο είναι πάντα ψηλό. Δεν είναι σαν δέκα χρόνια πριν που επηρέαζε. Γνωρίζαμε τι είδους αντίπαλο είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να τα έχουμε με τον εαυτό μας, να δούμε το πρόσωπο μας στον καθρέφτη. Δεν ήμασταν καλοί κι αυτό είναι το πρόβλημα».

Για τη συνέχεια τόνισε με σοβαρότητα: «Υπάρχουν ακόμη 5 παιχνίδια, θα τα δώσουμε όλα σε κάθε παιχνίδι. Δεν πρέπει να χάσουμε ξανά έτσι. Χρειαζόμαστε μία γρήγορη επαναφόρτιση και να έχουμε καλά στο μυαλό μας τι σημαίνουν τα ευρωπαϊκά ματς. Οφείλουμε να σηκώσουμε τα μανίκια και να ξεκινήσουμε δουλειά. Να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να κοιτάξουμε μπροστά στη διοργάνωση και μέσα απ’ αυτό να βγούμε πιο δυνατοί. Πρέπει να ηρεμίσουμε όλοι. Η ομάδα έχει ποιότητα. Χρειάζεται να μείνουμε ενωμένοι και να λειτουργήσουμε ως ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλος σύλλογος, πρέπει να κερδίσουμε παιχνίδια επειδή ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση και σίγουρα δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε».

Σε ερώτηση αν πιστεύει πως θα ήταν καλύτερα ο ΑΠΟΕΛ να παίξει με τετράδα στην άμυνα και δύο κεντρικούς αμυντικούς, είπε: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό, δεν εμένα ή το σύστημα που παίζουμε, χρειάζεται να είμαστε πιο γενναίοι. Αποδείξαμε προηγουμένως και χρειάζεται να κάνουμε ριστάρτ».

Και κατέληξε αναφερόμενος για τον κόσμο: «Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση και τα νεύρα των οπαδών και είναι απολύτως λογικό. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να αγωνιζόμαστε χωρίς τους οργανωμένους οπαδούς. Θέλω να τους πω ότι θα δώσουμε τα πάντα στα επόμενα παιχνίδια για αυτούς».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ