aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜάτιτς: Μισή ντουζίνα σε ένα μήνα

Μάτιτς: Μισή ντουζίνα σε ένα μήνα

Ο Ούρος Μάτιτς φρόντισε σε άλλο ένα παιχνίδι να μας υπενθυμίσει το πόσο πολύτιμος ποδοσφαιριστής είναι για τον φετινό ΑΠΟΕΛ. Δεν λάθεψε σε εκτέλεση πέναλτι στο 1-0 επί της Ντουντελάνζ και λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, έστειλε συστημένη την μπάλα στο κεφάλι του Γιώργου Μερκή (2-0).

Διαβάστε επίσης: Στο γκρουπ των αδύνατων ο ΑΠΟΕΛ για τους «32», οι πιθανοί αντίπαλοι

Η φάση στο 43’ όταν έγινε το 2-0 που οδήγησε και στη νίκη – πρόκριση, μπορεί να θεωρηθεί ως η πιο καθοριστική της αναμέτρησης απέναντι στους πρωταθλητές Λουξεμβούργου. Ο ΑΠΟΕΛ, αφού πέρασε ανώδυνα το ανέβασμα της Ντουντελάνζ, ευτύχησε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων σε ένα πάρα πολύ σημαντικό χρονικό σημείο, θέτοντας τις βάσεις για το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στον 1ο όμιλο.

Διαβάστε επίσης: Προκαλούν «ίλιγγο» τα έσοδα, πόσα λεφτά «κλείδωσε»

Ο Σέρβος μέσος των γαλαζοκίτρινων έδωσε πολλές μάχες, διένυσε αρκετά χιλιόμετρα, έχοντας μεγάλη συμβολή στην ψεσινή τεράστια επιτυχία. Κατά τον τελευταίο ένα μήνα, από το γλυκό αριστερό πόδι του σπεσιαλίστα (όπως αποδεικνύεται) Ούρος Μάτιτς έφυγαν έξι μπαλιές ακριβείας από εκτέλεση στατικής φάσης, οι οποίες μετατράπηκαν σε γκολ από τους συμπαίκτες του. Τεράστια, ομολογουμένως, η συμβολή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ