aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜατιές σε επιθετικούς και αμυντικούς

Ματιές σε επιθετικούς και αμυντικούς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η θέση της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ αναφορικά με την περαιτέρω ενίσχυση, είναι ότι τον λόγο έχει ο Τόμας Κρίστιανσεν. Ο Πρόδρομος Πετρίδης δήλωσε ότι μετά την προδιαγραφόμενη μετεγγραφή του Τόμας ντε Βινσέντι, ο Δανός κόουτς θα αποφασίσει αν χρειάζεται να ενισχυθεί η ομάδα και σε ποια θέση.

Όταν ρωτήθηκε αν, ασχέτως της εξέλιξης των επαφών για την πώληση του Αργεντινού, υπάρχει στα σκαριά πρόθεση για ακόμη μία κίνηση, είπε το εξής: «Για να γίνει μετεγγραφή πρέπει να αποχωρήσει ποδοσφαιριστής από το ρόστερ, καθώς οι θέσεις είναι συμπληρωμένες. Ο προπονητής μας θεωρεί ότι όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι».

Πάντως, οι πληροφορίες του «Goal» επιμένουν ότι η προτίμηση του Κρίστιανσεν για το ενδεχόμενο ενίσχυσης αφορά στην απόκτηση επιθετικού και αμυντικού. Γι’ αυτό και γίνονται διεργασίες για τον εντοπισμό των κατάλληλων.

Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχουν προχωρημένες επαφές και τα νεότερα δεν αναμένεται να προκύψουν σύντομα. Στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο «γεμάτο» το έμψυχο δυναμικό, από τη στιγμή που πλέον είναι δεδομένο πως θα υπάρχουν υποχρεώσεις εντός και εκτός συνόρων μέχρι τον Δεκέμβριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ