aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Μαθήματα συμπεριφοράς δε δεχόμαστε από κανένα» (Δουλειά για να έρθουν τα αποτελέσματα)

«Μαθήματα συμπεριφοράς δε δεχόμαστε από κανένα» (Δουλειά για να έρθουν τα αποτελέσματα)

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνει ότι δεν αποπροσανατολίζεται από εξωαγωνιστικά ζητήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες και ασχολείται αποκλειστικά στο να βρει τους τρόπους βελτίωσης της προβληματικής αγωνιστικής εικόνας.

Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου θέλει να διαβεβαιώσει τους φίλους και οπαδούς του σωματείου ότι δεν αποπροσανατολίζεται από εξωαγωνιστικά ζητήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες και ασχολείται αποκλειστικά στο να βρει τους τρόπους βελτίωσης της προβληματικής αγωνιστικής εικόνας.

Η συντριπτική πλειοψηφία των δηλώσεων μετά το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ αφορούσαν καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι και το πολύ κακό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα και εκφράσαμε έντονο προβληματισμό αλλά και θέληση να διορθώσουμε όλα τα κακώς έχοντα στο εσωτερικό μας. Αναλώθηκαν λίγα δευτερόλεπτα στο να στηλιτεύσουμε τη συμπεριφορά συγκεκριμένου αντίπαλου ποδοσφαιριστή που ήταν πέρα για πέρα εριστική (και όχι πρώτη φορά).

Δυστυχώς όμως η πλειονότητα των ΜΜΕ προτίμησε να προβάλει τις τοποθετήσεις μας που αφορούσαν μόνο τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή αγνοώντας τις δηλώσεις που αφορούν την ομάδα μας, αφήνοντας έτσι τον κόσμο μας να πιστεύει ότι προσπαθούμε να τον αποπροσανατολίσουμε με το να ασχολούμαστε με τα καμώματα τρίτων. Ακόμα και σήμερα που επανήλθαμε τόσο με δηλώσεις που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι όσο και με τοποθετήσεις που απαντούν στις ανακρίβειες των αντιπάλων για ζητήματα φιλοξενίας και συμπεριφοράς οι δηλώσεις πέρασαν και πάλι στα “ψιλά”.

Διαβεβαιώνουμε για ακόμα μια φορά ότι το Δ.Σ. αναλώνει δυνάμεις ΜΟΝΟ για θέματα που αφορούν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας με στόχο από αυτή την Κυριακή να παρουσιαστούμε πιο σοβαροί και πιο ανταγωνιστικοί. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα δουλέψουμε μαζί με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας για να βρούμε τη σωστή χημεία για να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.

Δεν πρόκειται να επανέλθουμε στο θέμα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή διότι έχει καταντήσει κουραστικό να ασχολείσαι με ποδοσφαιριστές και παράγοντες που θέλουν να κάνουν το άσπρο μαύρο.

Υ.Σ.1 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ σημαίνει ήθος και πολιτισμός για αυτό μαθήματα συμπεριφοράς και φιλοξενίας δε δεχόμαστε από κανένα, πόσο μάλλον από αυτούς που έχουν κατηγορηθεί πολλάκις για θέματα ευγένειας

Υ.Σ. 2 Ερυθρόλευκε λαέ στάσου και πάλι συμπαραστάτης του σωματείου μας. Πάντα ήσουν και πάντα θα είσαι ο μοναδικός προστάτης της ιδέας που ονομάζεται ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΣ. Μένουμε μαζί και ξεκινούμε την αγωνιστική αντεπίθεση μας από αυτή την Κυριακή”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ