aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Μας πληγώνει ο θεσμός του κυπέλλου. Ο Τάαμαρι γνωρίζει ότι...»

«Μας πληγώνει ο θεσμός του κυπέλλου. Ο Τάαμαρι γνωρίζει ότι…»

Στην σταθερότητα της απόδοσης του ΑΠΟΕΛ το τελευταίο δίμηνο και την αυτοπεποίθηση των παικτών στάθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο Νεκτάριος Πετεβίνος τόνισε την εργατικότητα του Πάολο Τραμετσάνι, ενώ για τον Τάαμαρι είπε ότι παραμένει συνεσταλμένος και δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στη διαχείριση αρκετών πραγμάτων.

Ο εκρπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ μιλώντας για τον αγώνα κυπέλλου με την Αγία Νάπα επεσήμανε ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει πολλά να χάσει και λίγα να κερδίσει, ενώ παραδέχθηκε ότι ο θεσμός του κυπέλλου «πληγώνει» την ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Σκαπούλλης για τις επίμαχες φάσεις του Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα συνέχισε να διατηρεί σε ψηλό επίπεδο την απόδοσή της. Υστερήσαμε στο ότι δεν καταφέραμε να μετατρέψουμε τις προσπάθειες που είχαμε στο στόχο σε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και ένα πολύ καλό τερματοφύλακα που έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και έκανε την ανατροπή. Κρατάμε την εμφάνιση και προχωρούμε. Έχουμε ακόμα δυο επίσημες υποχρεώσεις μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων».

Για το κέρδος του ΑΠΟΕΛ και τη σταθερότητα, ανέφερε: «Υπήρχαν σημεία κατά τη διάρκεια των αγώνων σε προηγούμενο διάστημα όπου δεν είχες εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Το τελευταίο δίμηνο υπάρχει μια σταθερότητα στην ομάδα σε ψηλό επίπεδο. Αυτό δίνει εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Αυτά τα κρατάμε ως κόρη οφθαλμού για να προχωρήσουμε και να συνεχίσουμε».

Για τη δουλειά του Πάολο Τραμετσάνι, είπε: «Δεν είχε ένα πλούσιο βιογραφικό, όμως για να είμαστε σωστοί, ο κ. Τέτι όταν παρουσίασε τον προπονητή, αυτό που μεταφερόταν προς εμάς είναι ότι έχει μεγάλη προοπτική. Αυτό έπρεπε να αποδειχθεί στην πράξη. Δουλεύει πάρα πολύ και είναι συγκεντρωμένος σε αυτό το κομμάτι. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να δουλεύεις και να είσαι αφοσιωμένος σε αυτή τη δουλειά».

Για τον Τάαμαρι και τις εκπληκτικές του εμφανίσεις, τόνισε: «Αυτό πλέον αποκτά μια διαχρονικότητα. Τους μεγάλους τους ποδοσφαιριστές τους κάνει η διάρκεια. Είναι ένα συνεσταλμένο παιδί, γνωρίζει ότι δεν έχει πετύχει ακόμη απολύτως τίποτα. Απόδειξε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αλλάξει επίπεδο. Είναι 21 ετών, έχει να διαχειριστεί πολλά πράγματα, και δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει».

Για τη συνέντευξη τύπου που θα γίνει το μεσημέρι για τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου: «Θα είναι παρών ο Νεκτάριος και ο πρόεδρος, θα ειπωθούν κάποια πράγματα εκεί».

Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο «αντίο» του Νεκτάριου Αλεξάνδρου στον ΑΠΟΕΛ

Για τον αγώνα κυπέλλου με την Αγία Νάπα, επεσήμανε: «Δεν έχει να κερδίσει κάτι πέραν από την πρόκριση το ΑΠΟΕΛ, έχει να χάσει πολλά αν δεν τα καταφέρει. Είναι ευκαιρία να κερδίσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές τον προπονητή. Μπαίνουμε σε ένα θεσμό που μας πονάει, το ΑΠΟΕΛ έχει τα περισσότερα κύπελλα στην Κύπρο και έχει 4 χρόνια να το κατακτήσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ