aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜαρτίνες ο πρώτος στόχος, Βαράλ η εναλλακτική λύση (vids)

Μαρτίνες ο πρώτος στόχος, Βαράλ η εναλλακτική λύση (vids)

Έντονες είναι οι διεργασίες στον ΑΠΟΕΛ σχετικά με την προσπάθεια που γίνεται για μετεγγραφική ενίσχυση, αφού μετά τον Σεντρίκ Γιαμπερέ ο οποίος είναι ψηλά στη λίστα για την κάλυψη του κενού που δημιουργήθηκε στο κέντρο της άμυνας μετά τη μετεγγραφή του Ρομπέρτο Καρλάο στην Τορίνο, διέρρευσε και το όνομα του πρώτου μετεγραφικού στόχου για την επίθεση.

Αυτός είναι ο Βενεζουελάνος Γιοσέφ Μαρτίνες (κεντρική φωτό). Πρόκειται για 23χρονο πολυθεσίτη επιθετικό ο οποίος ανήκει στην Τορίνο και μέχρι στιγμής μετράει δέκα συμμετοχές και ένα γκολ.

Οι γαλαζοκίτρινοι προσπαθούν να αποκτήσουν τον Μαρτίνες και σε περίπτωση που δεν υλοποιηθεί η προσπάθεια, υπάρχει εναλλακτική λύση η οποία ακούσει στο όνομα Νταβίδ Βαράλ (αριστερά στη φωτό κάτω). Πρόκειται για 33χρονο Ισπανό στράικερ τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν. Με τον Βαράλ υπάρχει προφορική συμφωνία. Σήμερα ή αύριο αναμένεται να υπάρξουν νεότερα.

Το σίγουρο είναι πως στον ΑΠΟΕΛ παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κλείσουν οι μετεγγραφικές εκκρεμότητες το συντομότερο δυνατό και δεν πρόκειται να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια.

Δείτε τον Μαρτίνες εν δράσει

Δείτε τον Βαράλ εν δράσει

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ