aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜαρσελίνιο: «Έκλεισα δύο ομάδες στην Κύπρο, είμαι ειδικός να κλείνω συλλόγους»

Μαρσελίνιο: «Έκλεισα δύο ομάδες στην Κύπρο, είμαι ειδικός να κλείνω συλλόγους»

Μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα tribunaexpresso.pt παραχώρησε ο Έντγκαρ Μαρσελίνιο, στην οποία περιγράφει τις όχι και τόσο καλές αναμνήσεις από τη θητεία του στην Κύπρο.

Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός που αγωνίστηκε τη σεζόν 2007/08 στην Ομόνοια (18 συμμ. /1 γκολ) αναπολεί τις πρώτες στιγμές μοναξιάς στο νησί, την περιπέτεια παραγκωνισμού του στην Ομόνοια εξαιτίας, όπως αναφέρει, του γεγονότος ότι τον κατηγόρησαν για ξενύχτια, ενώ όπως ισχυρίζεται είχε μυστική συνάντηση με τον ΑΠΟΕΛ που του κόστισε την ανανέωση συμβολαίου με την Ομόνοια.

Διαβάστε εδώ τις σχετικές δηλώσεις: «Ο ΑΠΟΕΛ με έβαλε σε αμάξι με φιμέ τζάμια, στην Ομόνοια με έβγαλαν ξενύχτη»

Ακολούθως ο 34χρονος πλέον Μαρσελίνιο μίλησε για τη θητεία του στον ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας και ισχυρίστηκε πως η Αστυνομία του έκανε συνέχεια αλκοτέστ, αφού έβαλαν σκοπό να τον πιάσουν με αλκοόλ και μάλιστα η κατάσταση ήταν τόσο τραγική που στο τέλος δεν άντεξε και ο ίδιος υποκρίθηκε τον μεθυσμένο.

Διαβάστε εδώ τις σχετικές δηλώσεις: «Στην Κύπρο μου χρωστούσαν €100.000 και με απείλησαν, έκανα τον μεθυσμένο»

 

Ο Μαρσελίνιο ήρθε στην Κύπρο για τρίτη φορά για λογαριασμό της ΑΕΠ Πάφου. Όπως ανέφερε στη συνέντευξή του πήρε κάποια λεφτά προκαταβολικά μόνο και φεύγοντας από το νησί κατήγγειλε την παφιακή ομάδα στην ΦΙΦΑ. Φυσικά, δεν πληρώθηκε ποτέ καθώς η ομάδα έκλεισε. Ήταν η δεύτερη κυπριακή ομάδα (μετά τον ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας) που διέλυσε έπειτα από προσφυγή του Μαρσελίνιο.

Αναλυτικά ο δηλώσεις

Eπέστρεψες τρίτη φορά στην Κύπρο. Είχε γίνει πάθος ή εμμονή η Κύπρος για σένα; «Δεν θα επέστρεφα στην Κύπρο εκείνη τη φορά. Όταν έφυγα από το Μαρόκο γιατί το επίπεδο ήταν χαμηλό. Είχα κερδίσει άλλη μία «μάχη» προσφεύγοντας στη ΦΙΦΑ. Πάλεψα να βρω ομάδα, αλλά δεν τα κατάφερνα. Συνήθως όταν δεν είχα ομάδα ακολουθούσα το πρόγραμμα του συνδέσμου ποδοσφαιριστών για να παραμένω σε φόρμα. Τότε μίλησε μαζί μου ένας πρώην συμπαίκτης μου ο Φιλίπε Ρούι, ο οποίος ήταν στην Ελλάδα, στον Πανσεραϊκό. Είδα τα βίντεο μου και με φώναξαν να πάω. Όταν πήγα η προσφορά τους έπεσε 50%.

Γιατί; «Μάλλον, είδαν ότι δεν ήμουν έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Όταν έφτασε ο Ιανουάριος επικοινώνησα και πάλι με τις γνωριμίες μου στην Κύπρο. Υπήρχαν μερικοί που μου είπαν για την ΑΕΠ, ομάδα της Πάφου. Μου εξήγησαν ότι δεν πληρώνουν κανένα. Εκεί ήταν τότε και ο Σίλας, αλλά οι περισσότεροι παίκτες έφυγαν λόγω οικονομικών προβλημάτων. Δεν πλήρωναν και έπαιζαν με παίκτες από την εφηβική ομάδα. Σκέφτηκα ότι δεν έχω άλλη προσφορά και τους ρώτησα πόσα θα μου έδιναν. Ήξερα ότι δεν θα έπαιρνα κάτι άλλο, και ήθελα να εξασφαλίσω κάτι. Έτσι κι έγινε. Έφτασα στην Κύπρο, μου έδωσαν κάποια χρήματα προκαταβολικά, αλλά αυτά ήταν. Δεν πήρα άλλα. Αλλά, ήταν μία καλή σεζόν για μένα. Δεν είχα παίξει καθόλου μπάλα για έξι μήνες και ήταν η ευκαιρία μου να αποδείξω ότι είμαι ξανά “ζωντανός”. Έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια. Αγωνίστηκα και ενάντια στον Ζόρζε Κόστα, ο οποίος ήταν στην ΑΕΛ. Τα πράγματα πήγαν καλά, παρόλο που χάσαμε όλα τα παιχνίδια. Έδειξα τις ικανότητες μου, έφτιαξα βίντεο από αυτούς τους αγώνες για να προωθήσω τον εαυτό μου στη συνέχεια και μόλις τελείωσε η σεζόν γύρισα στην Πορτογαλία και έκανα καταγγελία στην ΦΙΦΑ. Ήταν ο τρίτος σύλλογος που έκανα καταγγελία».

Πήρες τα χρήματα σου; «Όχι έκλεισε και αυτή η ομάδα. Είμαι ειδικός στο να κλείνω συλλόγους (γέλια). Χρεοκόπησε, όμως, γιατί ο πρόεδρος ήταν κλέφτης, λήστεψε και ξεγέλασε τους πάντες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ