aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜάριος Ηλία: «Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει...»

Μάριος Ηλία: «Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει…»

Για το αποψινό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τη Βασιλεία, την απουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη από τον πάγκο αλλά και επίσης την απουσία του κόσμου από το ΓΣΠ μίλησε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ (95.0) ο Μάριος Ηλίας.

Ο παλαίμαχος άσος των γαλαζοκίτρινων υπογράμμισε πως η απουσία του Ουζουνίδη  από τον πάγκο ίσως μπορεί να δώσει δυναμική και πειθαρχεία στην ομάδα.

Για τις αναμνήσεις του απ’ τα μεγάλα παιχνίδια: «Τέτοιες μέρες και τέτοια παιχνίδια σου έρχονται αναμνήσεις, αυτά που έζησες και που είχες την τύχη να ζήσεις. Είμαστε τυχεροί που τα ζήσαμε αυτά. Θεωρώ με το πέρας των χρόνων αντιλαμβάνεσαι όταν βλέπεις τέτοια παιχνίδια τι κατάφερες να κάνεις εσύ».

Για το γεγονός πως το ΑΠΟΕΛ έχει συνεχώς προκλήσεις: «Θεωρώ πως το 2009 ήταν μια αφετηρία για το ΑΠΟΕΛ που έχει δείξει μια σταθερότητα όλα αυτά τα χρόνια με τις συμμετοχές στους ομίλους του Champions και του Europa League. Δίνει το παρών του και έχει αξιόλογες εμφανίσεις. Πριν 20 χρόνια ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός δεν θα το πίστευε αυτό. Στελεχώνεται και φτιάχνει μια πολύ καλή ομάδα κάθε χρονιά με στόχο τον τίτλο. Δεν είναι μόνο το πρεστίζ της ομάδας αλλά είναι και μια οικονομική ένεση γενικότερα οι όμιλοι».

Για το αποψινό παιχνίδι με τη Βασιλεία: «Απόψε είναι διαφορετικό παιχνίδι, δεν μπορείς να ρισκάρεις και πάρα πολύ. Στόχος είναι να μην δεχθείς γκολ στην έδρα σου. Με μια καλή εμφάνιση, μπορεί να έρθει το ζητούμενο. Είναι νωρίς να κριθεί ο Ουζουνίδης, γνωρίζει πως να διαχειριστεί ένα τέτοιου είδους παιχνίδι. Ευελπιστούμε σε μια καλή εμφάνιση, η σεζόν για τον ΑΠΟΕΛ ήταν γεμάτη προβλήματα που βγαίνουν στο γήπεδο, με τις αλλαγές προπονητών. Ελπίζουμε πως η αλλαγή του προπονητή, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη θα προσδώσει σταθερότητα, για να πετύχει τους στόχους του. Η απουσία του Ουζουνίδη θα είναι μειονέκτημα, όμως μπορεί να δώσει δυναμική και πειθαρχία στον τρόπο παιχνιδιού.

Για την απουσία του κόσμου: «Μεγάλο μειονέκτημα η απουσία του κόσμου. Εμείς που τα ζήσαμε, ξέρουμε τι σημαίνει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Θα πρέπει οι αρμόδιοι να βρουν τις λύσεις για το καλό του ποδοσφαίρου. Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ