aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜαρινάκης: Πυρ και μανία με τον ΑΠΟΕΛ!

Μαρινάκης: Πυρ και μανία με τον ΑΠΟΕΛ!

Η εφημερίδα FORZA και συγκεκριμένα η στήλη «NON PAPER» κάνει αναφορά στη μετεγγραφή του Πιέρου Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη – Τα χρήματα που τίναξαν στον αέρα τον «αρραβώνα» του 24χρονου φορ με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά: «Τα… απόνερα της συμφωνίας ΑΠΟΕΛ – Κοπεγχάγη για την καλοκαιρινή μεταγραφή του Πιέρου Σωτηρίου στην ομάδα της Δανίας, «χτυπούν» για τα καλά τον Ολυμπιακό! Βλέπετε, τα παιδιά του Πειραιά είχαν έτοιμη και σιδερωμένη τη φανέλα του 24χρονου επιθετικού στου Ρέντη κι αν μη τι άλλο, έμειναν εμβρόντητοι στο άκουσμα του μεταγραφικού deal με την Κοπεγχάγη. Και όχι μονάχα «πάγωσαν», αλλά έτσι για να τα λέμε και να γράφουμε όλα… φόρτωσαν άσχημα με τον πρόεδρο της κυπριακής ομάδας Πρόδρομο Πετρίδη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του έχουν να λένε στις ιδιαίτερες συζητήσεις τους, πως ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ αθέτησε την μεταξύ τους προφορική συμφωνία για την μεταπήδηση του Κύπριου φορ στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Παρεμπιπτόντως κι επειδή η στήλη σκάλισε (και) το οικονομικό ρεπορτάζ της ιστορίας, Ολυμπιακός και ΑΠΟΕΛ είχαν συμφωνήσει στα 2 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Σωτηρίου στην ομάδα του Πειραιά.

Και για μόλις 500 χιλιάρικα περισσότερα (συνολικά 2.5 εκατομμύριαευρώ) ο president – Πετρίδης αποφάσισε να «στρίψει δια του αρραβώνος» και αντί για του Ρέντη, να στείλει τον παίκτη συστημένο στην Κοπεγχάγη, κάνοντας έτσι «μπαρούτι» τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είναι πυρ και μανία με τον Πετρίδη και δεν του συγχωρεί το συγκεκριμένο deal τη στιγμή που περίμενε με ανοιχτές αγκάλες τον Σωτηρίου. Κι αυτό είναι κάτι που θα του βρουν μπροστά τους στον ΑΠΟΕΛ. Ηδη άλλωστε έχει ειδοποιηθεί ο δανεικός Γιάννης Γιαννιώτας να πακετάρει τα πράγματά του για την καλοκαιρινή αποχώρησή του από τους πρωταθλητές Κύπρου (κάτι πάντως που ούτως η άλλως θα συνέβαινε) με τους οποίους κάπου εδώ κλείνει το ανοιχτό κανάλι που διατηρούσαν τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό. Αχ, αυτός ο Σωτηρίου!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ