aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜαντούκα: «Ήταν η πιο σημαντική σεζόν στην καριέρα μου»

Μαντούκα: «Ήταν η πιο σημαντική σεζόν στην καριέρα μου»

Συνέντευξη στην ελλαδική ιστοσελίδα «to10.gr» παραχώρησε ο Γκουστάβο Μαντούκα και εκτός από το πέρασμά του από την ΑΕΚ Αθηνών, αναφέρθηκε σε δύο περιπτώσεις στον ΑΠΟΕΛ.

Αρχικά μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Δώνη, τον οποίον είχε προπονητή τόσο στους κιτρινόμαυρους όσο και στους γαλαζοκίτρινους: «Με τον Δώνη βρέθηκα λίγο στην ΑΕΚ, αλλά τον συνάντησα και στον ΑΠΟΕΛ και είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Ήταν προπονητής μου εκεί και μου άρεσε η δουλειά που γινόταν. Ηταν ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα. Διασκέδαζα να δουλεύω μαζί του. Δυστυχώς δεν έμεινε πολύ στην ΑΕΚ. Εκτιμώ πολύ τη δουλειά του.

Φυσικά, σε μια συνέντευξη του Μαντούκα δεν μπορεί να λείπει η αναφορά στην ένδοξη σεζόν 2011-12: «Με τον ΑΠΟΕΛ πήγα μέχρι τους 8 του Champions League, παίζοντας σημαντικό ρόλο σε αυτήν την επιτυχία. Σημείωσα σημαντικά γκολ και στο τέλος της χρονιάς, ήμουν στην κορυφαία ενδεκάδα του Champions League. Κάτι, που είναι φανταστικό. Αυτή ήταν η πιο σημαντική σεζόν στην καριέρα μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ