aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜάνταλος: Νέα σενάρια και το «όχι για τον ΑΠΟΕΛ»

Μάνταλος: Νέα σενάρια και το «όχι για τον ΑΠΟΕΛ»

Σειρήνες από Τουρκία για τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sportime είναι στη μετεγγραφική λίστα τουρκικών ομάδων και μάλιστα είναι έτοιμες να πληρώσουν μισό εκατομμύριο ευρώ για συμβόλαιο τεσσάρων μηνών! Το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει πως ο Ελλαδίτης διεθνής δεν θα έβλεπε ζεστά το ενδεχόμενο δανεισμού του στον ΑΠΟΕΛ.

Δείτε το ρεπορτάζ:

«Το φετινό του status βγάζει προβληματισμό μια και έχει χάσει την θέση του leader. Να πουληθεί; Almost impossible! Λόγω ηλικίας και ιατρικού ιστορικού. Μήτε θα το ήθελε το αφεντικό.

Ο ίδιος πλέον φέρεται να ΄χει συμβιβαστεί (μέχρι νεοτέρας) με την ιδέα της ρεζέρβας πολυτελείας στην ΑΕΚ με 7 κατοστάρικα (καθαρά) συμβόλαιο.

Το σενάριο δανεισμού θα το άκουγε και ο ίδιος. Όχι για τον ΑΠΟΕΛ, μα εκείνο που προέκυψε εσχάτως με δύο ομάδες (σ.σ.: Φατίχ Καραγκουμρουκ η μία) από την Τουρκία να στέλνουν email στην ΑΕΚ, δίνοντας ένα μικρό loan feeκαι στον Πέτρο Μάνταλο συμβόλαιο 5 κατοστάρικα για 6 μήνες! Δεν τα αγνοείς εύκολα.

Αν ο ίδιος πιέσει την κατάσταση το deal μπορεί να γίνει. Θέλει, όμως;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ