Αποκαλυπτικό ήταν ο μάνατζερ του Γκιόργκι Κβιλιτάια, Λάσα Οντιλάντζε σε δηλώσεις που παραχώρησε σε γεωργιανή ιστοσελίδα. Όπως ανέφερε, υπάρχει ενδιαφέρον από κυπριακές ομάδες για τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ.
Οι πρόεδροι ορισμένων μεγάλων ομάδων μίλησαν απευθείας με τον ποδοσφαιριστή, ενώ ο πρόεδρος του Άρη μίλησε με τον ίδιο τον Οντιλάντζε, σημείωσε.
Η σχετική αναφορά:
«Όλες οι μεγάλες ομάδες της χώρας θέλουν να υπογράψουν τον Κβιλιτάια. Οι πρόεδροι κάποιων ομάδων μίλησαν απευθείας μαζί του. Εγώ προσωπικά μίλησα με τον πρόεδρο του πρωταθλητή Άρη. Αλλά από τη στιγμή που έχει ακόμη συμβόλαιο με το ΑΠΟΕΛ, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί ακόμη. Υπάρχει επίσης ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, χθες με πήραν προσωπικά τηλέφωνο από την Τουρκία».
Διαβάστε επίσης:














