aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜαλόουν για ΑΠΟΕΛ: «Διπλά καλή νύχτα για μένα»

Μαλόουν για ΑΠΟΕΛ: «Διπλά καλή νύχτα για μένα»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Δεν ξεχνά τον ΑΠΟΕΛ ο Ιρλανδός δημοσιογράφος, Έμετ Μαλόουν, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που στις 30 Αυγούστου 2013 τράβηξε το μπαλάκι με το όνομα του ΑΠΟΕΛ από την  κληρωτίδα που θα αποφάσιζε ποιος θα έπαιρνε τη θέση της τιμωρημένης Φενερμπαχτσέ στους ομίλους του Europa League.

Αν και η χθεσινή νύχτα έκρυβε μία μεγάλη επιτυχία για το ιρλανδικό ποδόσφαιρο, καθώς η Ντούνταλκ έκανε την έκπληξη και απέκλεισε την Μπάτε, ο Μαλόουν απαντούσε σε ερωτήσεις για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Δείτε κάποιες από τις απαντήσεις του:

Σε ερώτηση αν θα συμμετάσχει στην κλήρωση του Champions League της Παρασκευής (5/8): «Δυστυχώς όχι, αλλά θα την παρακολουθήσω».

Σε προτροπή φίλου του ΑΠΟΕΛ να τραβήξει πάλι το ΑΠΟΕΛ στην κλήρωση της Παρασκευής: «Ανησύχησα λίγο απόψε για εσάς παιδιά. Μια διπλά καλή νύχτα για μένα»

Σε σχόλιο συναδέλφου του, που του έγραψε: «Το Ντούνταλκ – ΑΠΟΕΛ θα ήταν μία τέλεια κλήρωση. Ο Έμετ Μαλόουν θα αποθεωνόταν στην Κύπρο από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ», απάντησε:

«Δεν ξέρω. Οι οπαδοί είναι μία άστατη κατηγορία ανθρώπων. Μάλλον θα έχουν νέους ήρωες, όπως τα τρία παιδιά που σκόραραν ψες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ